12

Елена

преди 7 години

Гледам тук, че все едни разбирачи са се наредили да коментират. Тези пари се дават от Булмаркет по тяхна инициатива. Иначе самите обезщетения тепърва предстои да се раздават от застрахователите. Правителството вече започна да налива пари по сметките на кмета и да ги разпределя по техните си фирми, но за хората никой не помисли. За това и от фирмата се опитват да направят нещо за тях с приоритет.

11

БЪЛГАРИН

преди 7 години

АЛОО--ЦИСТЕРНИ НЕ СА СЕ ВЗРИВЯВАЛИ А НЕЩО ДРУГО ЕПРИЧИНИЛО ВЗРИВА--БУЛМАРКЕТ ЕДВА ЛИ ИМА ВИНА НО --ГУЗЕН ОТ НЕГОНЕН БЯГА

10

Ивайло

преди 7 години

Ко ревете като гoвeда?Разследването не е приключило и няма как да са длъжни а каквото и да било.

9

Боко Кратуната

преди 7 години

Що се набутвате бе балъццци? Трябваше по 2.75 на човек да им дадете! Да си купят по един билет от Свинчо и да търкат! Пък какъвто им бил късметът!

8

socialen

преди 7 години

Хитрино трябва да съди правителството за престъпна немърливост. Обещетението трябва да е от порядъка на трицифрени милиони.

7

Анонимен

преди 7 години

От Цеко повече пари няма да има.Той само прибира, изкъртил си е копчето" минус" от калкулатора.

6

Анонимен

преди 7 години

Това е опасен товар и като такъв затължително се застрахова. С ега Булмаркет ще гушнат застраховката, коятое в мнооого пъти по-голяма, а на селяните - трошички...За да не ги съдят. Затова няма да се оправи тази държава, защото хората не знаят да си търсят правата.

5

Анонимен

преди 7 години

Тия се подиграват с хората, в София има мутри изпиват толкова за вечер с приятели, тея изравниха половин село със земята.

4

Анонимен

преди 7 години

А спасителната операция и разрушенията кой ще плати?Бизнес по български докато печелят всичко в джоба при загуба да плаща държавата тоест народа!Бритиш петролиум при разлива на петрол платиха милиони за почистване и възстановяване нашите убаФци 100 000 и то да си ги делят всички.

3

Анонимен

преди 7 години

Трябва по 100 000 на всяко пострадало домакинство.

2

Анонимен

преди 7 години

Замазване на очи, му викат на това у наше село.

1

Анонимен

преди 7 години

Не е ли твърде малко?