20

бай Иван

преди 7 години

Голям сеир ще е,когато се гласува закона.Ще подскачат бандитите от парламента,подобно при гласуването за отпадането на член 1 от комунистическата Конституция за ръководната роля на БКП...

19

Анонимен

преди 7 години

Аве тая Ненаядена Кунева...Само мен ли ме дразни толкова много?*** неприятната . .

18

Анонимен

преди 7 години

дано с този закон вече да има депутати в затвора

17

Стамат

преди 7 години

Тази още ли не е разстреляна?

16

Анонимен

преди 7 години

Куневааа,какво и пречи на прокуратурата и при сега действащите закони да ви окошари ако има за какво?Пречи и дълбоката обвързаност с властта,или както е казал народа"гарван гарвану око не вади".

15

Анонимен

преди 7 години

Всички сте ГО-ЛЕ-МИ БО-КЛУ-ЦИ!

14

Соловей

преди 7 години

Това чудо е автор на много антибългарски деяния и вместо отдавна да е с доживотна присъда,негод-ниците ще я направят и премиер.Целият свят ще разбере какви чудовищни неща вършат политиците в Абсурдистан. Една от най-омразните жени в страната,най-хищната,най-престъпната,най-алчната,най-дебелокожата и най-безсрав.мната не се задави с власт.Изпитвам неудържимо желание да я погаля по змий-ската гушка с предпазни ръкавици и противоотровен серум....

13

умря ми коня от гъде

преди 7 години

Днес осъдиха заместничката на МВФ ЗА ФИНАНСОВИ ЗЛОУПОТРЕБИ , НООО НЯМАЛИ ДА Я НАКАЗВАТ.:-) КАКВА ВЪПИЮЩА ЕВРОПЕЙСКА СПРАВЕДЛИВОСТ.:-) КАКВИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ :-) УРААА ,СЛАВА .

12

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Кунева ако се погледне отстрани ще се засрами че настоява за този закон.

11

чакалът на НСР

преди 7 години

боц

10

Анонимен

преди 7 години

Тази е всичко друго, но не и предпоставка за честност и като тръгнат едни проверки и като почне една корупция... пардон антикорупция. Никак не ми се вижда странно, точно тая да настоява.

9

бг

преди 7 години

Дай боже!Щото всички бягат като дявол от тамян.

8

Анонимен

преди 7 години

Разбира се че този закон трябва да се приеме. Не виждате ли как нашите алчни депутати всеки ден какви ли не салта правят само и само да си останат на власт , и не загатват вече нито за този закон ,нито за субсидиите. Хвърлят ни една дъвка а за колко полезни са мажоритарните избори , а Хитрино и не загатват дори теми които ги засягат лично тях .

7

Тома Неверни

преди 7 години

Прах, пепел и паяжина в очите на обикновени хора! Докато не видя с очите си един български политик осъден на нищо не вярвам!

6

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се приеме разбира се, готвят за власт и като тръгнат проверките нашия реформаторски матрял трябва да намаже нещо нали тъй поогладняхме май.

5

Анонимен

преди 7 години

Как дебело и мазно е подчертано, че тя е автор ва закона дали не я гласят за премиер или нещо. Кой ще проверявате, когато е публична тайна какви ги вършат митничари, катаджии и подобни все едно вълка сам себе си да хване.

4

Анонимен

преди 7 години

Закона е добър, но за съжаление е предпоставка за корупция стара кикиморо. Pащото като знам че ще ме проверяват съответно ще си платя за да не ме проверяват а ако имам и влаJс мога и да не си платя. Рибата се вмирисва откъм главата а тая риба е много вмирисана.

3

каката

преди 7 години

или е болна или е недоволна ,много кахърна ми мяза

2

Анонимен

преди 7 години

Като се има предвид че Кунева е сред водещите номинации за корупционно събитие за последните 100 години, точно тя да напъва за това е странно. Може би се опитва да си излъска имиджа, за съжаление и 10 такива закона да прокара хората никога няма да забравят националното и предателство и престъпленията срещу родината!!Няма да уточнявам кои са те се знаят от всички!!!

1

Активист на БКП

преди 7 години

Точно така другарко Кунева !!!