39

Психодиспансер

преди 7 години

Като гледам коментарите тук бъка от български патриоти с сърп и чук на ревера

38

Анонимен

преди 7 години

То и един в Македония беше спънат от западна журналистка пък после се оказа , че не го е спънала, назначиха го треньор в Испания, пък той бил ицлямски главорез. Малииии, много вервам на *** бе!!!!

37

Анонимен

преди 7 години

До ЧудноЗабавно е как преди дни един руски журналист от РИА мисля, разказваше как заради водените боеве, около цяло Алепо е имало заглушаване на абсолютно всички комуникацииКакво му е забавното, заглушаването е в Алепо а включването в интернет е в Лаондон или Ковънтри?То и амуероканците са блокирали ИДИЛ , пък те със съвсем нови Тоиоти и български ракети град.

36

АНОНИМЕН

преди 7 години

Като нищо може да е провокация,и да се окаже,че са извели от Алепо един бъдещ камикадзе-убиец!

35

А1

преди 7 години

Колеги!Дали ви харесва или не, но такива са законите на ШИРИАТА в бъдещия Ислямски Халифат!Халифата и законите му, зад които стоят и които се подкрепят от С.Арабия, Катар, САЩ и западна Еврапа!!!!Нале именно те финансират, въоръжават, обучават и политически подкрепят появата на арабски Халифат в Бл.Изток!!!А, законите в Халифата са законите на... Шириата!!!!Ъм тъй де!!!!!!Европа

34

А1

преди 7 години

Хайде сега да ги изпратят в Идлиб - провинцията подконттролнана ИД.И според законите на Шириата да омъжат Бана за някой 40 г. брадат Камилар. Да вдигнат сватба, на която да поканят журналисти от CNN, BBC, Sky news, Deutsche Welle, France internationale.За Кумове на младата Булка да поканят Барак и Мишел Обама!ООН да обяви Три Дневен планетарен празник!И.... три дни - яли, пили и се веселили!На четвъртия ден да се консумира брака!!!Оле!!!!!

33

интересно

преди 7 години

как са хващали интернет, след като всичко е разрушено

32

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЦРУ, ЕС, НАТО, Хитлъри и лъжливите западняшки медии, станахме русофили и заобичахме КГБ, Радев, Путин, Тръмп и Русия! И гледаме само Россия 24!

31

погр ебален агент

преди 7 години

Това е перверзия. За една шепа долари бащата-главорез да прави от дъщеричката си малка главорезка! Сигурно скоро ще я пуснат със самоубийствен пояс срещу сирийската армия!

30

до 34

преди 7 години

Руснаците са най-добри в радиоелектронната борба! Набий си ги в кухата глава! Щом дори на Червения площад изменят локацията на GPS, какво остава за техниката на брадатите терористи. А, и си спомни за памперсите на матросите на Доналд Кук.

29

Анонимен

преди 7 години

До Чудно 30: Какво се чудиш? Съм каза, че руски журналист го е разказвал т.е. няма как това да е било вярно. Тези, които вярват на руски медии, са е*ати мал*умниците.

28

Анонимен

преди 7 години

V Ankara toku shto e bil izvarshen atentat nad ruskiya poslanik ,kazaha po tvito

27

Анонимен

преди 7 години

Vijte im komentarire najalkite i zlobni bulgari,abe sashtestva horata bivat izbivani ot shiitite a vie shte podkrepqte kruvajdniya asad ,deva smotanite balgari deva

26

Анонимен

преди 7 години

Президентът на Сирия Башар ал Асад нарече акаунтът...Bulgarski uchite li g-da jurnali.sti, kude se slaga pulen chlen? Samo na podlog...v sluchaia 'Akauntut' ne e podlog...bulgari, bulgari

25

Чудно

преди 7 години

Забавно е как преди дни един руски журналист от РИА мисля, разказваше как заради водените боеве, около цяло Алепо е имало заглушаване на абсолютно всички комуникации. Не просто телефони или интернет, ами абсолютно всякакъв сигнал в това число и сателитните телефони, заради което на групата им се е налагало всеки ден да пътуват десетки километри, напред и назад, за да могат да изпращат материалите си до централата им в Москва. Е, разбира се, на Бана и нета и туитъра с него, всичко си й е работило

24

Анонимен

преди 7 години

и тва е обучено още от малко да се кланя на Алох и като порастне и то ще стане терорисче и ще реже глави на нверниците ..

23

Анонимен

преди 7 години

америконска пропоганда ,,смерт терорустите

22

Да

преди 7 години

Асад е прав!!!

21

Чудо

преди 7 години

В Алепо Сирииски спец отряд е заловил над 130 чужди военни офицери от САЩ,Турция,Израел и други западни странни,който в момента се намират в Руската база,издирват се още 14 военни.

20

Минаващ

преди 7 години

Това е момичето с акаунт, регистриран във Великобритания, фенка на МанЮ, пишещо само на английски и т.н.Направо се просълзих...