14

Анонимен

преди 7 години

И без тия двамата може ! Тайни агенти на ДС !

13

Хмм...

преди 7 години

Те тези двамата не могат помежду си да се разберат, а някои имаха големи очаквания в тях.

12

Анонимен

преди 7 години

Решиха го - Лукарски ще е премиер, Краси Каракачанов ще е военен министър, Кунка си заминава.... без министри от ГЕРБ засега.

11

Joko

преди 7 години

От този цирк, в небрано лозе се видяха авиаторът Ради и върти опашката Нина ! От последната очаквам предния цветист коментар !

10

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ ПАРИЧНИЯТ ФРОНТ ЩЕ УЧАСТВА В СДЕЛКАТА, ЗНАЧИ СА ИМ ОБЕЩАЛИ ОТ 1-1-2017 МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 300 ЛЕВА.

9

ииииииииии

преди 7 години

и тез мераклии ,бе

8

Анонимен

преди 7 години

Че РБ-то ,ГЕРБ плюс петнайсетте *** дето ги вкара в парламента Бареков и евентуалното златно пръсче на Волен са предостатъчни ца да мине новото старо Правителство на ГЕРБ .Така ,че Валерката с неговите 300 лв минимална пенсия ще стриже калинки докато другите продължават да крадат милиардите

7

Анонимен

преди 7 години

Политиката е сложна материя,не е за всеки! Айде към хотелчето на Валерката да пазите границата!

6

Анонимен

преди 7 години

Ами кажете,де.Народа иска да ви чуе.Стига сте мишкували задкулисно.Или мизата беше ниска и очаквате да я покачат?

5

Боко Харам

преди 7 години

..фарс!!!

4

Хм

преди 7 години

Банкянския нарцис забърка хубава каша!Да си седи сега в оставка,все ще изкяри нещо.А януари,когато в Президентството влезе истински мъж(и истински генерал),тогава може и служебно правителство да има.Макар,че това не е задължително-Бочко може да изкара до изборите,за последно,дето се вика.

3

Псевдопатриоти

преди 7 години

Патриотът по правило не се занимава с политика, защото политиката е *** работа. Никой патриот не би искал да се опръска от калта на марионетно управление, а просто в БГ от 27 години насам всяка стъпка на туземната колонялна адмиснистрация е предварително зададен. Жалко за изполъганите бабки дето ги изкарват на псевдо протести и пр.

2

ebre-de

преди 7 години

GERB въобще да не си правят сметка да се връщат в управлението под друга форма. Народът показа, че не ги иска никакви. Каквото откраднали, откраднали, да се махат.А на следващите избори няма да гласувам за тях. Съд за предателите и затвор до живот.

1

охааа

преди 7 години

патреотарите пак за власт ламтят... от години целите им кампании са анти-герб или анти-бойко, сега се чудят как да се намърдат между Касим Дал, Бойко и Кунева. Те ти на патрЕоти, майко!