45

Филип Димитров

преди 7 години

София е това, което е и страната. За жалост! Селяния и простотия до шия...

44

АЗ

преди 7 години

За да се построи каквато и да е барака, се иска разрешение от пожарната. Явно нямат такова разрешение. Всичко е въпрос на контрол и здрави санкции. Тогава ще има пари за много хубави неща.

43

Анонимен

преди 7 години

Виновен е ТОЗИ който разреши безобразието в центъра на столицата.

42

vsv

преди 7 години

tova e picariq ugo na Vitoshka.

41

Анонимен

преди 7 години

ехее столичен инспекторат ще ги спира, само бивши контрольори и кремиковски работници ще бдят за реда в София, начело с това чудовище веска георгиева бивша контрольорка в градския транспорт ?!!Смятай що за човек може да си да бъдеш контрольор а те са си родени за това

40

Баче Кико

преди 7 години

До Анонименще направят по едно кафенце какво толкова.

39

Пфффффф

преди 7 години

Тази женичка Веска от Инспектората ако беше в нормална държава отдавна да е или на борсата, или в затвора. Каквито и кръстовища да правят, метро до всеки блок да прекарат, докато има такива дребни безумия, които да ти тровят живота, няма как да са добре нещата. Друг е въпросът, че това с пешеходната улица може да допадне само на хората, свикнали да се разхождат по "Главната". И преди си имаше място за пешеходци и Витошка беше елитна улица с хубави магазини, а сега е кафеджийски сокак.

38

Анонимен

преди 7 години

Aко се случи да има пожар, като минат пожарникарите, само на заведение ще ми стане. Брадвата в прозореца и всеки да си ходи кой от къде е...

37

Анонимен

преди 7 години

Така е, като инспекторите си вземат тяхното и си затварят очите, така е за всичко.

36

аз там

преди 7 години

Столичния инспекторат няма нужда да го призовавате. Те така и така си получават всеки месец отчисленията :)

35

Анонимен

преди 7 години

хаха абе един път да минат тия с шланга и ще видите какво става :) сам ще си вдигне тентата

34

Пешо*

преди 7 години

Ужасно е. Не може да се върви спокойно вече там. От двете страни на улицата заградили с найлони... като сигански бараки. И вътре пълно с балами.

33

до Поручика от 1

преди 7 години

аз съм роден, израстнал и живея на бул. Витоша и нямам нито 1 съсед, подчертавам нито ЕДИН съсед и много малко съкварталци, които да работят на бул. Витоша. Под нас българска реч рядко можеш да чуеш 99 процента мякашти и чужденци.

32

ззз

преди 7 години

До Поручика: Категорично не си прав! И аз и родителите ми, сме родени до Витошка и от всичките ми десетки съученици и приятели в квартала, ТАМ остана САМО ЕДИН! Всеки който можа избяга от тази мутрeнскa ***, която фандъка и пожарникаря направиха от центъра. Сега "кореняците" сме си дали апартаментите под наем на дивата сeлeния да си избиват комлексите и да се бият в гърдите, че са "софиянци".Та, в Центъра практически софиянци ВЕЧЕ не живеят! Тъжен ФАКТ!Вече и не тая надежда да се оправи.

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Фас #26Забраната за пушене трябва да е повсеместна и поголовна -- не само на закрито, но и в тези пластмасови кочини, както и на обществени места.У вас, ако искаш си инжектирай катран венозно -- стига да нямаш деца да им даваш пример.

30

ззз

преди 7 години

До Какъф: Приятелю - в грешка си! Тези заведения не плащаят НИКАКЪВ рекет. Те са покровителствани от най-високите богопомазани и нито инспектор нито полицай не смее да припари до тях.Виж по-малките заведенийца плащат за щяло и нещяло - но тези НЕ!Даже искренно съм изненадан как изобщо се позволи дори да се говори по темата, щото този кран е най-безобидното нарушенийце.Явно е започнала война м/у богопомазаните в резултат на т.н. "правителствена криза" а ние се радваме, че гласноста била дошла!

29

Анонимен

преди 7 години

Пушенето на закрито е забранено, но в тези юрти се дими с пълна сила.Закрито обществено място е закрито помещение или пространство, което е покрито с покрив или навес и има най-малко три плътни стени/страни, без оглед на използвания материал, и без оглед на това дали структурата е постоянна или временна.

28

Поручика

преди 7 години

До 1, 34Реално селяните си стоят на село. Никой от добро не заменя пасторалната красота на простия живот, спокойствието, тишината и чистотата. Кой доброволно би завел детето си да живее в данданията от трафика, замърсяването, бруталната и вулгарна агресия по улиците, в транспорта, училищата, заведенията и учрежденията, комшийските войни, наркотиците и арогантните връзкари? Всъщност проблемът на София са ***, мнозинството от коренното население.

27

Столичанин

преди 7 години

И аз си искам красивата и спокойна "Витошка" от преди години...но просто няма кой да спре наплива от селяни. Всичко това е направено за тях....да могат да чупят стойки по "гизмето"...да са голямата работа и гордост за Прованса от който са дошли...да им завидят..."селските" им....и да дойдат и те...!!!

26

!

преди 7 години

А хората да не влизат в тези катуни! Не може да се разчита на корумпирани общинапи.