123

Анонимен

преди 7 години

Като не искат да ядат и мед, да ми ядат шнура!

122

Тея

преди 7 години

Предлагам контра притест . Ще заливаме веганите с фрешове и смутита . Да видят те зеленчуците хубаво ли им е да ги ядат. Това е зарзаватен геноцид !

121

до VegaN от чипс

преди 7 години

"Хора,вие наистина не сте на ред." ".И ако някой има огромното желание за самоунищожение,ок...нека се самоубива", а пък ти не можеш да четеш. Хората са настроени против тези на снимката - те наред ли са? Какво значи да се самоубиеш в случая? Все още има дискусии относно кой е правилния хранителен режим. Имаше поредица от броеве на National Geographic относно храната. Никъде не прочетох - бъди веган на всяка цена. Има някои правила, но не и абсолютни истини.

120

VegaN

преди 7 години

Хора,вие наистина не сте на ред.Аз съм Веган от10-т год.,но никога не съм налагала моето веганство на когото и да било около мене,нито на семейството ми.Това си е мой личен избор.Всеки носи глава на раменете защото знам за себеси ,че човек е това с което храни.И ако някой има огромното желание за самоунищожение,ок...нека се самоубива.Важното е ,че моята съвест е чиста.предлагам да се успокоите ,да изпиете по чаша Чай,или Вино.кажете си по една добра дума,и това е..,...Утешният ден ще бъде по-хуб

119

Некорумпяга

преди 7 години

Само едно ще ви кажа - малко в повече ни идва демокрацията!!!

118

пчелар

преди 7 години

това за меда е неописуема глупост.днес пчеларите са тези които поддържат съществуването на пчелите като вид изобщо, които иначе щяха да бъдат избити от пестицидите на. фермерите (както направиха в една китайска провинция и сега опрашват с бамбукова пръчка с перо в единия край).И кои са тия тъй стресиращи практики в пчеларството, че не можах да разбера.Самия пчелар има икономическа изгода да поддържа силна, здрава(обезпаразитена) колония с млада майка и достатъчно запаси от мед.

117

Анонимен

преди 7 години

Вярно е това за кръвта и аз съм го чел, месото е разрешено в Библията.Само пише да се консумира единствено това животно коеъо е с разцепено копито и приживя, което изключва свинята (в стария завет), но в новия това се отменя, и за това евреите не ядат свинско а християните ядат

116

До Пешо 121 и 138

преди 7 години

Това в Левит е за кръв, а не за месо. Хайде не извъртай катио дърт лъжец!

115

Анонимен

преди 7 години

Едно време ги лекуваха лудите даже принудително, сега се разхождат пред НДК омазани в кръв. Тези хора имат нужда от сериозна психиатрична помощ, а не да им се хилиме само.

114

честит

преди 7 години

повечето граждански отрганизации, съюзи и прочие НПОнки са пълни с градски софенца лезбарии и ге..таци мързеливи да работят и разчитат на финансиране от разни задгранични фондации или от ЕС. С подобни граджански акции, флашмобове и прочие лай..рщини се опитват си оправдаят парите. които са нагънали.

113

Анонимен

преди 7 години

Какво брилянтно доказателство как яденето само на треволяк води до психични отклонения! Изводът и резултатът от тази акция може да е само един: да ядем месо, яйца, мляко, мед и т.н., за да не станем като тях...

112

Анонимен

преди 7 години

Абе тия хора така ли нямат близки, семейство, да ги подложат на едно психиатрично лечение - да им помогнат малко...

111

Вълнаро

преди 7 години

Гледах го този чекрък бездарен, интелект на клетъчно отгледана нещастна кокошка. Мъжката пчела била стършел видиш ли, после изнасилвали пчелата-майка, геноцид върху прасетата имало, слез Боже си събери вересиите. Да му бъде забранено да има деца! Ще ги превърне в ***! Яж каквото искаш, но не ми натрапвай мнението си!

110

човещинка

преди 7 години

до Месоядсамо се правят на луди.по Великден реваха нудисти за кокошите яйца, по Коледа се пръскат със свинска кръв.геноцидни флашове за Байрама и Ханука няма, шефовете не дават, в ритуалите там всичко е хуманно.

109

Ани

преди 7 години

Разгледах фейса на въпросния Никола Донев.Този човек има проблеми.Сега разбрах кой пише грозните надписи със неорганични бои по улиците и блоковете.

108

Бай онзи

преди 7 години

Та в този ред на мисли прасетата към коя етническа,расова или религиозна група принадлежат та тези психари говорят за геноцид? И още веганите не използват,поне така твърдят всякакви изделия от животински произход,пък като гледам тези момиченца на снимката са с кожени чантички и пуловерчета от вълна.

107

Месояд

преди 7 години

След като отмине акцията на веганите по коледа, трябва да се обсъди въпроса дали веганите са душевно болни и да бъдат институциализирани.

106

Бай онзи

преди 7 години

Геноцидът е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством:убийство на членовете на тази група;тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата;насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане;причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група;насилствено отнемане на деца от една група и прехвърлянето им в друга.

105

Анонимен

преди 7 години

Ама е с кожени ботушки тревопасното...хммм много интересно.

104

Ристо

преди 7 години

До Пешо*...но не живее, Томасе, в земята, времето и нравите на Исая, по правилата на Мозес след Изхода от Египет.