11

Шопа

преди 7 години

До 1234Този човек преди всичко е голям човек, ако не знаеш питай из Монтанско, заплатата си като народен представител е дарява цялата плюс това е дал стотици хиляди лева дарение на нуждаещи се хора. Този човек е име и авторитет в избирателния си район. Дори когато не бе депутат не се отказа с даренията си и помощта за хората . Така, че не си много остроумен .

10

Анонимен

преди 7 години

Наистина, преди години уби човек в катастрофа при неправилно изпреварване, но нищо не може да го спре да работи за Родината, бравос! https://24chasa.bg/Article/477859 Тоя Явор Нотев страхотен адвокат, бил е и на Стависки!

9

sis

преди 7 години

Ние вече събираме камъни, щом от дума не разбирате.

8

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам нова правителство пред извънредни избори.

7

NACO

преди 7 години

ДРУГАРЮ Великов,а НАЙ-близо Сте до СМЯНА на името на Вашата "партия" или "блок",с цел отново до ЗАХАПЕТЕ "КОКЪЛА"! Така ли е???

6

майтапчия

преди 7 години

...

5

zeus

преди 7 години

До Анонимен 3Не се чудя, само констатирам. А в древна Елада не само са имали право на глас, но всеки на ротационен принцип и чрез жребий е заемал всякакви постове, а процента на участващото население не е 2, а 12 ;)

4

1234

преди 7 години

Тоя ли пияндурник е лицето на новия кабинет?Вижте му само деградиралата физиономия!

3

Анонимен

преди 7 години

До zeusИ в Древна Елада са имали право на глас само 2% от пулацията, само имотни граждани от мъжки пол. То е повече от ясно, че тези са спуснати с парашути, но да си знаеш, че изборът на народа отдавна няма значение в тази територия, така че и да се чудиш и да не се чудиш, лошо за теб, че все още се чудиш.

2

снайпера

преди 7 години

Ей тоя е по-голям крадец и от Ал. Томов

1

zeus

преди 7 години

Кабинет с 2 процента подкрепа от избирателите, т.е. с един процент от имащите право на глас, тоест към 60 000 души, ако не беше трагично щеше да е смешно!