41

Анонимен

преди 7 години

Prosto momicheta ot tam super...vinagi sa N1,hubavi i inteligentni

40

Допълнение

преди 7 години

Първите места в нашенските конкурси за красота се подаряват на метреси-безлични анорексички или на щерки-крокозъбели на богати чичаци.

39

Имахме една на шесто

преди 7 години

място. Наскоро имаше и друга, в по-малък международен конкурс, но по нашата телевизия стана скандал, защото вместо нашенката-първенец, показали друга с български корени /но чужденка/, която била получила на същия конкурс само поощрителна награда.Нашенки са взимали първи места и в конкурси за "Мисис".Наталия Гуркова пък,освен на наш конкурс, беше обрала две или три първи места на балкански и още други някакви международни конкурси.Но 11 е прав - най-често нашите конкурси се печелят от метреси

38

Анонимен

преди 7 години

Абе нали българките уж били едни от най-красивите жени в света,защо досега нито веднъж не спечелихме титлата?Защото явно представите ни за красота са доста сбъркани и си избираме симпатични,но безлични момичета или титлата се купува от някой чичко паричко за метресата му.И в двата случая губим престиж на този фронт.

37

Анонимен

преди 7 години

Може ли да прави нещо друго освен да дефилира и да си държи ръцете на устата? Убава е, ама убави бол, под път и над път...

36

Varna

преди 7 години

Тоя турнир по Легална проституция все още ли го има ? Сега,ще й се изредят Руски олигарси,Арабски шейхове и Американски производители на оръжие

35

36

преди 7 години

Те пък Пуерто Рико имат много голямо лоби. Въпросът е по-скоро, че много се надценяваме. Българките най-красиви, българите най-надарени, това са измислици за повдигане на самочувствието. Не искаме да признаем, че сме зле отвсякъде и както се вижда - на последно място в Европа драпаме от 7 години. Дори едни мамалигари ни дръпнаха.

34

Анонимен

преди 7 години

През 2017 конкурса ще се казва "Мис Бурка"

33

до 35

преди 7 години

щото нямаме лоби

32

Анонимен

преди 7 години

Защо така българките уж най-красиви, а не могат да се класират и в първата двадесетица. Само с митове живеем.

31

до алфа мъжкар

преди 7 години

Загледат я,как няма да я заглеждат.Родителите казват на децата си-Спри да ядеш,ако не искаш да станеш като тази!

30

до 31

преди 7 години

не я показвам като мечка - просто другите я заглеждат. Жена ти ако не я заглеждат другите по добре се застреляй - това говори лошо за нея ( че не е хубава) и за теб (че нямаш хубава жена).

29

маркиз дьо саП

преди 7 години

до 30 Като го имаш,що си ходил на семинари?Признавам,впечатли ме!Чувал си думата тестостерон!Ако искаш,вместо да се дразним по форумите,кажи в кое заведение да дойда за да потрошиш някоя маса с мен!Всъщност кажи си селото,предполагам там ще има само една кръчма.Как стои въпроса със здравно осигурителните ти права?

28

до алфа мъжкар

преди 7 години

Както описвате жена си, оставам с впечатлението, че сте я взел за сеир, да я показвате като мечка. Жалко, сега е зима, не иде някак си да тръгнете голички един до друг и да ви оглеждат в шпалир. Но мечка е по-изгодно. Някой може да подхвърли левче.

27

до маркиз

преди 7 години

аз на колкото семинара съм бил ти нямаш толкова косми по плешивата си глава :D Няма нужда да ми изнасяш лекции, аз природно си го имам това - само да ме настъпи някой мишok така ми избухва тестостерона че бих му направил главата голяма колкото баскетболна топка. Или направо бих го туширал върху някоя маса в заведение като я потроша цялата с него. Това не се учи - или го имаш или го нямаш.

26

маркиз дьо саП

преди 7 години

до 28 Джудото е класическото,плюс някой елемент от други дребни нещица.Ако държиш мога и един семинар (думата ще те затрудни) мога да ти проведа!Няма да ти искам пари.Знам че нямаш,а и ще ти трябват!

25

до маркиз

преди 7 години

Не си толкова умен че да ми кажеш дума, която не я знам. Не знам с кво джудо се занимаваш ама от километри си личи от озлоблението ти към бг жените, че очевидно не ти пускат или ако ти пусне някоя ще е най-изпадналата дебелана, даваш пари по ескорти ама и там те гледат намръщено момичетата щото са професионалистки и ти пускат ама реално не им се ляга с такъв дърводелец като теб.

24

Продължение на 25

преди 7 години

До Маркиз дьо саПЕдна година преди конкурса трябва да се създаде комисия от художници, скулптори и други лица, които отлично познават правилата и изискванията, по които се провеждат тези конкурси.После тази комисия да обиколи висшите и средните училища на България и да огледа момичетата. Бъди сигурен, че при така проведен кастинг, всяка година ще е възможно да бъдат подбрани по няколко десетки хубавици, с които наистина да вземем акъла на света, като ги пратим на разни международни конкурси.

23

маркиз дьо саП

преди 7 години

до 24 Бъркаш!Занимавам се от много години с джудо и не съм 40 кила!Пък ако си с претенциите на голям алфа мъжкар, по всяко време съм на разположение!А и българките вече отдавна харесват най-вече парите.За съжаление,но това е истината г-н онанист!Предполагам,че не знаеш значението на думата,та потърси малко!

22

До Маркиз дьо саП

преди 7 години

Преди време на шега направих едно предложение, но го мисля съвсем сериозно.Любовниците на разни чичковци-паричковци може и занапред да си получават коронки и диадемки на разни регионални, предварително купени конкурсчета.Когато обаче става въпрос за "Мис България", която ще ни представи на конкурса "Мис Свят", не е разумно да се чака неизвестен брой моми да се явят на кастинги по свое желание и после да се избира само измежду тях. По-разумно ще бъде, една година преди конкурса (продължавам)