95

Анонимен

преди 7 години

дали не е бил сводник на украинската германка?

94

Анонимен

преди 7 години

Глупости на таркалета , от къде тоа Менте-Охранител , разпознат е от спътник в Автобуса в който пътувал от Франция за Берлин а не от тоа Охранител в кавички

93

Анонимен

преди 7 години

Само дето не са написали, че тоя орг я е ритнал понеже е жертва на НАШИТЕ предразсъдъци спрямо него... аман от толерастия... да ги ритат, да ги колят, така им се пада...

92

Анонимен

преди 7 години

Гермаците защо не говоря за случилото се на предната нова година в Кьолн, когато бяха насилени стотици жени в центъра и всичко се потули, а тръгнали да ни занимават с някакъв си ***.

91

Анонимен

преди 7 години

АМИ ЩОМ ГЕРМАНЦИТЕ ВЯРВАТ НА ТЕЗИ ОТ БХКТам е работата, че не вярват, аа се възмущават от приказките на БХК. Освен това жената е била унгарка, не германка.

90

Анонимен

преди 7 години

Ей това швабен знае ли гое?Явно да, пишат, че с тях навсякъде е така, независимо в коя държава. Не обвиняват България.

89

Shark

преди 7 години

"Германското издание цитира и мненията на българския психолог Борислав Денчев и Красимир Кънев от Българския хелзинкски комитет." - АМИ ЩОМ ГЕРМАНЦИТЕ ВЯРВАТ НА ТЕЗИ ОТ БХК И КАЗВАТ ЧЕ СМЕ ДИСКРИМИНИРАЛИ РОМИТЕ, ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЖАВАТ РИТНИЦИТЕ. СЪЖАЛЯВАМ, НО Е ТАКА, НЕКА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИ СЪЖАЛЯВАТ И ДА СЛУШАТ КАКВО ИМ ГОВОРЯТ ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ БХК. ОЩЕ МНОГО РИТНИЦИ ЩЕ ИМА ДА ОТНЕСАТ.

88

Анонимен

преди 7 години

Коментарите под статията не се различават от тези тук. Нито един човек не одобрява казаното от Кънев и явно всички знаят за какво става въпрос. Откакто излезе информацията, никой вече не обвинява България.

87

Киро шарнира

преди 7 години

До хмммА ти обясни ли на швабен ,че правим много за тези български граждани!??Държавата им разрешава да крадът,бият ,убиват ,изнасилват 12 г деца,не плащат данъци,глоби,такси,осигуровки,ток ,винетки,граждански,,вода,здрвано лечение,строят незаконни къщи,карат без нкижки но за сметка на това не ходят на работа и получават пари за да се размножават ..Ей това швабен знае ли гое?

86

Анонимен

преди 7 години

В Б-г всички ромообразни са путинофили. Мацката казала "Крим це Украина!" и тоя е ритнал. Не е на етническа основа, а на политическа. А тия там са за да вербуват бойци. Половината за Асад, половината за ИД.

85

Анонимен

преди 7 години

До Анонименте вчера всички холандски граждани, начело с Гертю, умряха от срам, че са холандци, тишина в цялата обезлюдена държава, даже епископът им го няма да дойде с една делегация от равин, мюфтия и... не знам, имат ли арменски поп, плюс няколко протестанти, калвинисти и будисти, да се извинят на жената. сега заселват араби, все пак някой трябва да живее там.

84

от Хелзинки

преди 7 години

Неодобренито на нападение на жена в гръб или побой над стари хора е типичен предрасъдак, да .

83

хммм

преди 7 години

не е така. И германците са на това мнение като политиците си, вярвайте ми. Аз се убих да им обяснявам че тоя си е обикновен цигoйнер който живее в България в махли като гета. Той винаги ще бъде такъв, те живеят сред българите които не са такива и не се променят, защото са си просто такива. Те ме гледат като по-глупaв и се опитват да ми обясняват как бил и той българин и проблема бил в нас че нищо не правим за тях. "Да ама и той е българин" ти казват и те убиват с прoстотията си. Овце.

82

Нас

преди 7 години

Абе тия швабите като знаят много ,защо не казаха ,че 12 годишното бомбаджийче е отрасли и възпитано там и е немски поданик!!!

81

анализ

преди 7 години

Получава се напълно правдива картина за това, колко е вреден за имиджа на България *** Светослав и главния сиганолюб Красимир Кънев. Ако човек държи на мнението на компрометираната агенция Дойче веле, разбира се. Нормалните хора в Германия отдавна са наясно с генетичния дефект на *** и не ги бъркат българи.

80

Анонимен

преди 7 години

Христоматиен случай на двоен стандарт. Ако европеец беше блъснал индоевропеец, това очевидно щеше да на расова основа. Но какво става, когато индоевропеец с демонстративна омраза блъска европеец, кой е расиста тогава? Ами ето, ДВ знаят отговора - ако изпиташ настроения след такъв случай, значи си расист.

79

Анонимен

преди 7 години

Задръще си го в Германия и го интегрирайте

78

П.Петров

преди 7 години

Ами той бая време сигурно е прекарал в Запада Европа, защо не са го "интегрирали" ?Лицемерна наглост, така типична за западната политика, чиито интереси обслужват западните медии!

77

Анонимен

преди 7 години

Точно така - имаме дълбоко вкоренени предразсъдъци. Фрау Меркел, ако я е грижа, да ги покани, като мигрантите. Ние, с предразсъдъците, няма да ги спираме.

76

Цицаров

преди 7 години

Българският гражданин Светослав насажда етническа омраза и расова вражда. Хем едновременно в две държави...