31

POLIZEI

преди 7 години

Глупости на таркалета , от къде тоа Менте-Охранител , разпознат е от спътник в Автобуса в който пътувал от Франция за Берлин а не от тоа Охранител в кавички

30

Възмутен и ядосан!

преди 7 години

Обаче в други сайтове пише, че в Германия били загрижени заради настроенията срещу ромите, които този клип породил в България!А не се ли загрижиха за десетките хиляди българи-жертви на ромския произвол и на бездействието на институциите, които се съобразяват с мъгливата препоръка от Европа "да не бъдат притеснявани ромите"?!

29

Анонимен

преди 7 години

не "може" а ТРЯБВА!

28

Фронто

преди 7 години

Да уточним : лицето Х е извършило нещо. То не представлява България! Имаме свободно движение на хора в ЕС _ това означава,че не държавата България изпраща такиеа като Х. Преди много години хванаха фирма на германец произееждала хим.оръжие за Кадафи _ тогаеа казваха " Ханс го е направил, не ГФР" Макар,че в онзи случай държавата му е трябвало да контролира. Да не смесваме особа с държава!

27

Българин

преди 7 години

Нека се подчертават за напред подобни в новините - българин от ромски пороизход!!! Не срамно да си ром, нито българин! Срамно е да ставаме известни с такава простотия!

26

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо толкова натякват, че е българин, като ТОЙ НЕ Е.

25

Анонимен

преди 7 години

Дано има най-строго наказание за този.

24

Анонимен

преди 7 години

Ало Шефа на редакцията не забравяй че от 300 000 поне 100 000 БЪЛГАРИ четат Новини в Германия , да не ви се смеят на глупостите които пишете

23

Анонимен

преди 7 години

Гл.редакторе като тоа Менте-бОДИГАРД колко такива биха се състезавали за сумата от 60 000 евро награда за Информация за тоа наш ром , говорим за Германия нали а не за България , да не забрявяме Охранитела от Хотела в новогодишната нощ в Кьолн - хърватина (бил актьор в Хърватия а той обикновен пазач в хотел) който търсеше изява и заговори 1000-ди глупости умножени по толкова

22

Анонимен

преди 7 години

Не "може", а "трябва"...

21

Анонимен

преди 7 години

Стига сте умешвали Новините за това ромче , думите на тоа мним Охранител дето няма снимка няма нищо дори с друго име тоест не се казва Али от 16 декември нямат нищо с залавянето му на 17 декември

20

Анонимен

преди 7 години

Do28 Малко знаеш и фантазираш. В Германия по статистика са най опасни от друти държави. НА ПЪРВО МЕСТО РУСИЯ. Представяшли си ако тръгнат свободно с тая сбъркана Култура?

19

Сп??нс

преди 7 години

Само за сведение , някой може ли да каже какво стана с жертвата , жива ли е , тя ще го съди ли ?

18

българин

преди 7 години

престанете да наричате този българин, не е българин

17

до Златко Желев

преди 7 години

Заради такива материали умря сина ти, заради такива материали има още много голям и дебел да ядеш. Сина ти се върти в гроба от антибългарските ти статий . Няма да има мир за неговия прах с такъв баща !!! Господ забавя, но не забравя. Сигурно имаш още живи роднини , засега. Кой във физкултурен салон , кой другаде....

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27Цивилизованият свят едва-едва почна да се осъзнава каква колосална грешка направиха, като разрешиха на 7 милинното племе прокажено българско да плъзне навсякъде по света!

15

Nezabravka

преди 7 години

До Събирач на минусиАми нека да ритне и теб тогава.

14

Анонимен

преди 7 години

много е радостно, че германските власти пипат доста бързо. Очаква се да бъдат и безкомпромисни. Не вярвам, че пpимaтът ще еволюира положително в затвора, но все пак дано да бъде командирован там за по-дълго. Жалко ще е, ако германците не прилагат възпитателна мярка - тежък затворнически труд.

13

Анонимен

преди 7 години

Искрено се надявам да получи най-тежката възможна присъда и да си изтърпи наказанието. Само така ще се пресече беззаконието. Ако на този му се размине, ще има много други такива случаи, а това не трябва да се допуска!!!

12

ИзГрупаВаляк

преди 7 години

Светосляве, защо го направи? Светославе ти имаше всичко! Всичко ти купувахме Светльо! От нищо не те лишихме!...народно хърд творчество!