14

Бъ

преди 7 години

България на хартия е християнска ....не държава територия и е анархия ФАКТ .никой няма да се съюзи с нас .Само ако им отърва . негоден материал сме трябва да казваме истините и за себеси еинаги

13

Българина

преди 7 години

А за унгария как има мърдане долу ес и герб

12

Анонимен

преди 7 години

"За жалост ЕС е това, което ни задължава да приемаме бежанци. Даже измислиха разни квоти и няма мърдане."- напротив има мърдане и още как. Гледайте какво става в Полша.Точно сега е момента преди изборите когато еврогейовете си мислят, че те ще спечелят изборите.

11

Българин от Германия

преди 7 години

Браво на тези както гледам повечето млади хора. В тях ми е надеждата. И в Германия има една надежда, и тя се нарича АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ, подкрепяна от ПЕГИДА !

10

Анонимен

преди 7 години

Никакви лагери. Стройтебарикади по магистралите.

9

Анонимен

преди 7 години

Да ги настанят в Банкя.Там радетелят на доброто Борисов ще ги посреща с питка и мед.Обещаваме,че в знак на добра воля ще изпратим и Плевнелиев да им бае с някои от неговитеумопомрачителни речи.

8

Вацлав Клаус

преди 7 години

Бившият президент на Чехия представя в книгата си "Преселение на Народите" много реалистична картина за бъдещето на страните, водени за носа от кликата на Жан-Клод Юнкер и Меркел. Прочетох книгата на един дъх. Спасението на България е час по-скоро да се присъедини към ВИЩЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА, а не да слугува на Меркел & Со !

7

Надя Николова

преди 7 години

Да ги настанят в централата на Позитано.Там радетелката на доброто Нинова ще ги посрещне с питка и мед.Обещаваме,че в знак на добра воля ще изпратиме Пепи да им бие една от неговите инжекции :-)

6

Един от Северозапада

преди 7 години

Дали сега,ако се върне това положение, от преди 1989-та, по границите ни с Турция и Гърция, лицемерна Европа, на която ще пазим задн-ика както едно време,ще има нещо против?

5

Един от Северозапада

преди 7 години

В заставите трябва да спят Гранични Войски, границата да е пазена и минирана, както по времена"диктаторския мракобесен режим" преди 1989-та. Поне това дабяхазапазили продажниците и националните предатели...

4

Анонимен

преди 7 години

До (-_-)няма мърдане за *** като тебе

3

(-_-)

преди 7 години

За жалост ЕС е това, което ни задължава да приемаме бежанци. Даже измислиха разни квоти и няма мърдане.

2

Shano

преди 7 години

Те не само ,че знаят какво правят по ивропата ами и го искат това навсякъде,това е идеята бе г-н протестиращ,и с туй плакатче ж ги уплашиш много.

1

Анонимен

преди 7 години

Гласувайте пак за ГЕРБ. И тогава ще има държава БЪЛГАРИЯ - АРАБИЯ