116

Анонимен

преди 7 години

Ердоганеца бързо ще свърши тая държава. С това темпо и до 2020 няма да изкарат. Като се разтече Турция и нас ще удави.

115

Петърчо

преди 7 години

Как се чете тази статия ли? Първо търсим някъде да пише Deutsche Welle или Дойче Веле и спираме, затваряме отворения таб или цъкаме на някой друг линк.. Така си спестявате време и промиване на мозъка със *** идиотщини. Лесно, бързо и полезно за здравето. Честито понеделник!

114

Анонимен

преди 7 години

а бе умни българи що не си гледате България ами си ровитв в чужди държави,вас какво интересува за Турция гледайте си БГ

113

TURK

преди 7 години

NA TIQ ANTITURSKI PROPAGANDNI IZMISLENI STATII VQRVAT SAMO OVCETE NA ZAPAD :)A DNESA SAMO PREPISVA VSI4KO ANTITURSKO OT GERMANIQ KOQTO V MOMENTA PODKREPQ TERORISTITE. VARVETE VSI4KI NA MAY..TA DARTI EVROGEYSKI PLEMENA.

112

Анонимен

преди 7 години

Такъв смешен р.езак се смее на запада и сащ! АБЕ *** НИТО ТУРЦИЯ НИТО РУСИЯ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С 10% ОТ МОЩТА НА ЗАПАДА!!!!

111

Анонимен

преди 7 години

До РУСКО-ТУРСКА ДРУЖБАДотам ли ви стигна простотията и слугинажа. Вече пишете хвалебствени оди за руското-турската дружба, а преди шест месеца плювахте заради сваленият самолет. Колко сте жалки и смешни. Готови сте да предадете и най-святото. Не се притеснявай за загнилият запад, от Маркс насам го чакат да загние, ама неще. И вместо да ви пишеш поредните лозунги на матросовската си преданост, погледни и виж, че Турция и Русия вървят бавно към икономически колапс.

110

Честен човек

преди 7 години

И какво излиза?Всички приказки за "демокрация", пречупени през призмата на американското разбиране за такава, се свеждат до стремеж за глобално ограбване на природни ресурси. Демокрация - да, но по американски! Майната им на милионите избити хора по света, важното е световните ресурси да се стичат към САЩ.

109

Анонимен

преди 7 години

До Свободен българинЗащото ако не поддържат военоспособна Турция, Иран ще е на Босфора за месец-два, а от саудитите и следа няма да има, респективно ни петрол, ни петро-долари. Руснаците няма да имат никакви грижи на юг, и оттам ще се фокусират назапад, чак до Гибралтар, както се вика. Янките никога няма да изпуснат вярното си куче Турция, както се случи с Египет. Няма ли я Турция, няма и гаранции за Израел.

108

Свободен българин

преди 7 години

До Тинев "Интересно наистина, защо САЩ не го третират като диктатор?" - заради геополитическите интереси на САЩ, заради голямата им армия, заради проваления им опит да подкрепят голяма мюсулманска държава по пътя към светските/или западни ценности и начин на живот.

107

Анонимен

преди 7 години

Голяма територия - време им е да се разцепят на 4-5 държавни образования и после заедно с гърците да си вземем, каквото ни се полага по право.

106

Тинев

преди 7 години

...... " Към всичко това трябва да прибавим бушуващата в съседна Сирия война, опита за преврат от това лято и последвалите го събития. " ......Какъв опит за преврат?Та всичко бе постановка от самия Ердоган. Ердоган потопи в кръв Турция и симулира опит за преврат.Интересно наистина, защо САЩ не го третират като диктатор? Но явно е вярна приказката: Краставите магарета през девет баира се надушват.

105

Питащ

преди 7 години

Ама наш Бойко как се натиска да е първа дружка с Ердоган ? Хммммммм !Исляма, мюсюлманството явно е религия за убийци. Не бих се учудил ако Бойко докара нещата в България като кланетата в Батак.Ердоган и Бойко ....... лика прилика са си!Така ли е българино?

104

Тurkey

преди 7 години

Преди 15-20 години само на ивицата Газа слушахме за гръмнати автобуси и камикадзета,а днес Турция през ден.И това ако не е благодарение на Ердоган,не знам на кой е...

103

аа

преди 7 години

"турската редакция на "Deutsche Welle""редакция на "Deutsche Welle""Deutsche Welle".А ясно. Недостоверен източник, даже не прочетох статията. Офф: Спомням си навремето, преди да кажем 20 години, учех немски, и имах достъп до немски канали по ТВ, някакви прохождащи немски сайтове, и ДВ беше наистина уникално. То беше самоубийствено жестока пропаганда. Нещо като "гаварит Москва", предполагам. Даже не се опитваха да изопачават събитията, като примерно Русия Тудей, примерно.

102

знайко

преди 7 години

Наденце...прости ми!;-(

101

Анонимен

преди 7 години

Господин. Коментатор. В затвора не са тези които се опитваха да решат проблема с малцинствата а тези които ги въоръжаваха и тях ги има и броя им се увеличи от 10 на 40 благодарение на това че народа и правителството се опита и ги остави да са демократични свободни до такава степен че те се въоръжиха да степен че чак да воюват гърмяр бомби където си поискат и те така стана а не че сега се случва заради някои глупости които си мислитеи някои се опитват да изкривят информацията и да объркат хор

100

Хасан

преди 7 години

Ние турците трябва да се поучим от българите! Трябва да престанем да пребиваме жените си като животни, трябва да се образоваме и да бъдем светски хора, а не религиозни фанатици. С усилия и старание ще можем след време да заемем мястото си сред цивилизованите народи в света.

99

Знайко

преди 7 години

Давай,Бойко!Като един истински мъж ти знаеш как да ги оправиш.Вземи и Москов с теб.И Горанов.Може и генерал Нинов.

98

Анонимен

преди 7 години

И не ни лъжете, че се развивате! С ердокой пуйкистан смело крачи към блатото на ислямските монархии като Бруней. Само че в пъти по-бедна.

97

Анонимен

преди 7 години

Турция скоро ще бъде поставена на мястото си-изостанала религиозна държавица от 14ти век. Населена с брадати и чалмати ***, съвукопляващи се с козите си.