36

гост

преди 7 години

Браво на жената. Поклон.

35

aa

преди 7 години

ÄЗащото тук в селото се е случвало и преди да се взривяват газови бутилки", спомня си Лиса."Но няма кой да разкаже, нали така?

34

Old Smugler

преди 7 години

Kakva anglichanka be?Tova e stara snimka na Todor Kolev

33

milwaukee

преди 7 години

God bless you Lisa , good on you !!!

32

England

преди 7 години

До до 39Ти от коя магистрала пишеш и ме определяш ?

31

Анонимен

преди 7 години

Да, прав е "England", истинските англичани са много топли и съпричастни хора , дори звездите им не се държат високомерно. И са сплотени. А съдейки по коментарите тук, е показателно защо българите сме на път да затрием държавата си -Огромен скептицизъм и мнителност дори към положителна новина като тази !!!"Хмм, ама защо за нея пишете, защо англичанка, ама тя помогнала защото били турци, не българи, забележки за вида й, ..., а жената не се замислила и секунда какво,защо на кого, дали си струва .Събрала дрехите и ги занесла и в дома си ги кани, заела се да събира и пари... А българите: "ама

30

Вълчо Кумчев

преди 7 години

Лиске ,благодарим ти !

29

England

преди 7 години

До ПитащЗащото искат да ти покажат начина им на мислене и защо те са сплотен народ и живеят добре и защо ние сме разединени , живеем скотски и питаме кой ще плаща за възстановяване !

28

England

преди 7 години

До SchutzstaffelСъс самочувствие са защото не са с робска психика като Ганча и Дойчо и не мълчат на политиците им . Като си в Германия защо не опиташ публично да наречеш наречеш "бежанците" - *** ? Защото милицията ще довтаса на секундата и ще те опандизят (свобода на словото ?!?!? ) . Може да пробваш и с темата за холокоста , а също и по адрес на САЩ.

27

Schutzstaffel

преди 7 години

Много добре ги познавам:) *** като *** но със самочувствие:).9Живял съм половин година във лондон.

26

England

преди 7 години

До SchutzstaffelНа никой не чакам да ми помага , заминах абсолютно сам без никой да познавам , а всичката помощ съм получил по тяхно настояване , нещо което е невъзможно да се случи в Германия и съм сигурен , че всичките ти познати са имигранти там . Затова не плюй по нация която не познаваш .

25

Schutzstaffel

преди 7 години

Ти и на Марс да отидеш пак ще те прекарат марсианците ако ги откриеш. Щом чакаш някой да ти помага. Аз примерно отхвърлям всякъв вид помощ от когото и да е. Ако някой ме помоли помагам.

24

England

преди 7 години

До SchutzstaffelНемилостива е *** , че те е родила , в английската държава са ми помагали само и единствено англичани , а най - много съм прецакван от Ганча ,сърби и украинци. И у Германия съм бил , е няма други толкова студени, лицемерни и арогантни *** като немците .

23

Schutzstaffel

преди 7 години

За баба си и дядо си отделям пари аз. Отдавна са във гробищата. Ама плащам данъци във България. Тоя травестит ли ви е героя? Тия са потопили половината свят във мизерия. И отишло човекоподобното да се прави на нежно и състрадателно сърце.....

22

Анонимен

преди 7 години

Браво жената, ама наистина по тая логика трябва да пишете за всяка баба и за всеки дядо, които са отделили пари от мизерните си пенсиики за да помогнат. В крайна сметка каква е разликата? Че тази жена е англичанка, а другите са българи?

21

Schutzstaffel

преди 7 години

немилостива държава варг. По принцип трябва да си във лечебно заведение. Като изкараш някакви пари от нещо си ги дари на здравната каса. Парите са си нейни. Ако ще да ги запали. Но вън от Бълъгария бозавите.

20

До Varq

преди 7 години

И защо мислиш тя трябва да се тревожи за пенсиите на българите? Путин, на когото ти се кланяш, тревожи ли се? У тази жена поне има съпричастност и желание да помогне, от което любимите ти мамашки са оперирани. Спести си повърхностните и *** коментари.

19

J*

преди 7 години

Кога ще напишете статии за всички българи, поотделно .. всички, които са помогнали, с каквото имат ?! Толкова ли обичате да се принизявате сами себе си и да възхвалявате всички "чужди" ... Много е тъжно. Не ни трябва съдебна реформа, трябва ни журналистическа реформа.

18

Анонимен

преди 7 години

До vargКакво от това,доброто дело заслужава похвала,независимо от твоя отрязан до много късо,мипоглед.

17

Schutzstaffel

преди 7 години

Бих помагал на германците да товарят тия "българи" на специализиран транспорт до специализиран спа център.