39

nina

преди 7 години

Значи този *** пушнал тревица,пийнал 2 л биричка и го избило на клане на хора..и един мармот завива станиола.Или си е психо и без тревата,или е вкарал и някакви гадни амфети,или и двете..

38

учителката на Мария

преди 7 години

До Ха-ха-хаНапълно вярно, даже и по-силни думи мога да използвам за журНаглистите, омерзават всичко до което се докоснат.

37

Ха-ха-ха

преди 7 години

Днес журналистите са огледало на лошото обучение в България по отношение на правопис, стил и грамотност на изписване на текстове! Те са рожба на новото демократично обучение, създадено от неграмотни управленци! Кой управлява сега министерството на образованието и какъв е нейния образователен ценз! Тя назначава хора от своя кръг и с нейната партийна принадлежност Причините са ясни!

36

Без думи

преди 7 години

Абе къде е ДАНС НСБОБ Прокуратура ... тази дрога да не расте по дърветата ???

35

Анонимен

преди 7 години

До до 43Доста заблуди и предубедености за света имаш, скъпо дете.

34

Анонимен

преди 7 години

Айде да изчакаме първо наистина ли е употребил марихуана или не. Сега се правите на ощипани моми - защо никой никъде не говори за стотици ХИЛЯДИТЕ престъпления и убийства под въздействието на алкохол? Този е бил пълен утрепляк, вие го изкарахте все едно тревата му го е говорила да убие, жaлки сте.

33

Анонимен

преди 7 години

До всички които пишат против тревата бих казал , ако не пушеше трева щеше да се пропие с алколох,отново щеше да си е агресивен и да ранява хора.

32

Анонимен

преди 7 години

Ама моля ви се г-да съдии,пуснете човека,не е хубаво да бъде в затвора,не е хуманно.Сега го пуснете,пък ние после ще го търсим с интерпол,както направихме с братя Галеви,и с убиеца на семейството мотористи.Пък и със сигурност не са само това случаите на безотговорност от ваша страна.Така е произлязъл и израза:ние ги хващаме -вие ги пускате.

31

учителката на Мария

преди 7 години

Кланата...!? ..."Реналдо извадил нож от панталоните си...", ..."хванал служителката с двете си ръце и я пробол..." С ТРЕТАТА сигурно!Мария, Мария, що се мъчиш тука, и нас мъчиш. Ти ставаш само телеграми да пишеш! В пощата.

30

Цивилизацията

преди 7 години

А пък в сащ, на някои места където е декриминализирано отглеждането, хора с ракови образувания са излекували тумора си за около 6 месеца с олио от марихуана, ужас, колко гнусно, противно растение, премахва плаката в мозъка, която се натрупва при алцхаймер, лекува болки, мигрена, успокоява нервната система, успокоява при пристъпи на епилепсия, лекува глаукома, има положителен ефект при болките от множествена склероза, няма нито един смъртен случай, защото не е толкова токсична, че да те убие.

29

Анонимен

преди 7 години

Виждаме как наглосаксите използват дрогата като оръжие, особено с/у собственият си народ, ходи да поживееш малко в САЩ, Австралия, Испания, Португалия, Холандия, Словения, Чехия, Швейцария, Белгия, Канада и др., да видиш колко им е гадно на хората там, все страни декриминализирали канабиса :D Животът в тези страни е толкова неприятен, те си мечтаят да живеят на филипините или в индонезия, или претъпканият и тотално замърсен китай :D

28

Анонимен

преди 7 години

Може да видите в ютюб как в холандия пропадналите наркомани като се напушат с демоничната дрога марихуана, която те прави изключително агресивен и винаги се продава с нож като подарък за над 1 грам, и режат глави насред улиците, след всеки уикенд по тротоарите се търкалят отрязани глави, все едно си в близкият изток по време на властването на ид, ама мн по-брутално. Пропаднала страна, не пожелавам на никой да се роди и живее там, само ще се мъчи.

27

Анонимен

преди 7 години

NORMALNO NARKOMANSKA RABOTA NEGRITE PORIAT RUSOLIAVITE HOLANDKI PEDALCETATA NARKOMANI

26

Анонимен

преди 7 години

В Холандия се колят всеки ден напушеняците, в Амстердам деретата м/у сградите почервеняват от кръв.

25

Анонимен

преди 7 години

Кой нормален човек ще дойде от страна като Холандия да живее и работи в страна като България, този си е някакъв издухал. Като повечето тук където пишат :D Честно казано го подкрепям за това, че е нападнал точно чиновничка от министерството на финансите, жалко че се е разколебал, предпочитам мъртви държавни чиновници и политици, отколкото наркомани, струва ми се, че не-наркоманите на държавна работа създават мн по-големи проблеми в света от наркоманите :D Ама, айде, останете си прости, успех.

24

до: 31

преди 7 години

Айде сега тоа Реналдо Хилонсе бил мюслуманин , що пък не и Аспарухов ром-ковач те наще Роми се бият в гърдите че са наследници на Аспаруховите роми не само това но пра пра дедите им подковавали конете на Хан Аспарух , а корабче минава ли

23

Анонимен

преди 7 години

Измежду редовете на статията е посочена и друга статия по същата тема. Ако разгледате коментарите, пpoстите българи коментират, че бил "от алахакбаровци" и твърдят, че тоя бил мюсулманин. Е... на снимката си се вижда какъв е, пък и името му съвсем ясно говори какъв е. Чист и прекрасен холандец си е. Най-вероятно дори християнин. Да са ви честити холандците!

22

Анонимен

преди 7 години

След като е имало опасност за живота на нападнатата жена, този да го съдят за опит за убийство!А записът от камерите наистина ТРЯБВА ДА СЕ КАЧИ в интернет!

21

Пропуснати са факти,

преди 7 години

които могат да бъдат прочетени в други сайтове. Преди 2 години жената на този се е разделила с него, защото е претърпяла тежка травма от него - когато бил дрогиран, ставал агресивен.Значи, този заслужава по-тежки наказание, защото знае какви ги върши, когато е напушен. Въпреки това обаче, първо се напушва, за да си направи кефа, а после излиза по улиците въоръжен с нож. Той много добре е знаел, че в такова състояние може да нарани някого, но не си е отказал дозичката трева!

20

Анонимен

преди 7 години

Бас държа ,че е бил добро и трудолюбиво момче,преди да се вземе с нашенката.Търновлийка (ботурка) в къщата е способна да превърне и Далай Лама в хитлерист-човекоядец!!!!Само равен по проклетия и дивота вид(ботур),има евентуални шансове за оцеляване.Не е лъжица за устата на изнежени европейци тая задача.