140

Анонимен

преди 6 години

АзМи аслъ пък ко го търсят човека.. той си е на излет с нощувки да не е минал месец я...

139

Pritz

преди 7 години

Ami kolko struva na bg narod kefa na bg armia v Afganistan da si razhojda gastite?

138

Берлин

преди 7 години

"Жив съм, бивакувам си тук". И нищо повече. Това са три думи, отбеляза Христо Стаматов----------------------------------------------------------------------Аз 5 ги изкарвам.

137

Анонимен

преди 7 години

Близките му, е нормално да са загрижени и да подадат сигнал, а той човека няма как да се обади. Та стига сме съскали.

136

Анонимен

преди 7 години

Такава ни е държавата ,защото тя трябва да издирва загубили се в планината хора ,тази служба трябва да е държавна на държавни заплати и разходите да са за държавата .Не може тази държава само да ни дои като овце или ние сме си такива не може да се радва ако са намерили някой умрял а ако се върне жив сам да го обявят за престъпник

135

каква помощ

преди 7 години

НЯМА ОКАЗАНА ПОМОЩ, никого не са намерили, под съмнение е дали са го търсили изобщо, едни угоени от търсене и рискуване на живота чичовци са си почивали на една хижа, докато евентуално човека бере душа, и накрая след нищо свършено за 5 дни и много похарчени пари, ревнаха кой щял да плаща. Чиста *** !!! Според мен е правилно той да ги съди, че 5 дни не са го намерили, че няма адекватни маркировки, за това че като цяло няма смисъл от такива *** !!!

134

изнервен

преди 7 години

Значи е голямо мъжество да плюеш по човека, който въобще не е знаел какво се случва, не е поръчвал никого и нищо, и се е отклонил от пътя заради липсваща маркировка, а защо мъжествени мъжкарю не отиде да кажеш на бойко - известен също като бай ***, че не искаш да плащаш 16 милярда за изгубените от тях 6 милярда в КТБ, защо мъжествений , по мъж от мъжете не излеза срещу бисеров, а изведнъж ви порастнаха израстъците м/у краката като стана дума за 20000 лв за Тошко? Нешастници и комплекасари

133

Анонимен

преди 7 години

А за какво ни занимавате с тоя *** вече 1 седмица. Ами да го осъдят на 6 месеца общественополезен труд примерно и готово. Някаква абсолютно тъпанарска история

132

Анонимен

преди 7 години

КАТО Е ТАКЪВ ГЕРОЙ ТОЯ ТОДОР----ЩО НЕ СИ ПЛАТИ ЗА МАСРАФА , ДА ГО ТЪРСИ ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ...??!!!...И АЗ МОЖЕМ ДА СЪМ ГЕРОЙ ------КАТО МИ ПЛАЩА НАРОДА ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААА...У БЪЛГАРИЯ , Е МОДЕРНО ДА СИ ГЕРОЙ -----АМА , ЗА ....."ДЪРЖАВНА СМЕТКА"!!!!!!!

131

ПЛАНИНАР

преди 7 години

Значи след като всичките му приятели ни проглушиха ушите че човека си ходи с дни по планината, сега този дето накара всички да го търсят да плаща.

130

Анонимен

преди 7 години

Човека е попаднал в беда, преборил се е със силата на волята и уменията си и е оцелял. А спасителите са го търсили и не са го намерили. Кой е героя - спасителите или Тодор, отговорете си сами.А е попаднал в беда защото маркировката е липсвала. Кой отговаря за изправността на маркировката - Тодор ли?

129

Анонимен

преди 7 години

Само в тая държава може да плащаш за нещо което не си поръчвал и не си използвал. Също като плащането на парно без да го използваш. Поне да бяха го намерили. А то работата не свършили пък искат да им се плати.

128

Блокиран в Дневник

преди 7 години

По време на соца имаше ПСС, не е толкова скъпо държавата да поддържа една служба от 100 човека и 2 хеликоптера.И който закъса да му помогне.А не да го превръщат в бизнес.Затова сега говорим за пари, а не за спасяване на живот.Отвратително.А парите за ПСС може да се взимат от цените за преспиване по хижи. Както е направено със ски картите - застраховката е включена в цената.

127

Анонимен

преди 7 години

Бе и аз търся меган фокс ама тя не знае,плюс туй не са го намерили а той се прибрал.

126

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Тоя хеликоптер ако няма термокамера, значи нема нужда да лети и пилота да си прави кеф. Ако има термокамера значи не е разбираемо защо човека не е намерен.И накрая, спасителите го търсят, а Тодор ги намира в хижата :) сметай за какво става дума. Щом държавата ще ми иска 20 бона за спасяване, немам нужда от такава помощ. Държава вече нямаме, искам да си умра спокойно ако закъсам в планина, а не децата ми да затънат в дългове.

125

Balama

преди 7 години

Когато издирваха Петко Сертов чак в Гърция, никой не пита тогава кой ще плати!

124

Анонимен

преди 7 години

Не знам, ама сме сбъркана нация. Вместо да се радваме, че този човек при някакви стечения на обстоятелствата(по-скоро неволни), е имал волята и е оцелял, ние почваме - кой ще плати.Ега ти *** разсъждения, извинявам се.

123

НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ:

преди 7 години

СЛЕД КАТО ДЪРЖАВАТА СЕ Е ПОГРИЖИЛА ДА МУ СПАСИ ЖИВОТА НА ТОЯ *** , НЕКА СЕ ПОГРИЖИ И ДА СИ ВЪРНА ПАРИТА ПО РАЗХОДИТЕ ОКОЛО НЕГО!!!!!АКО АЗ ВЗЕМА ПАРИ ОТ БАНКАТА , ЗА ДА СЕ ЛЕКУВАМ----НАЛИ И АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ГИ ВРЪЩАМ...??!!!НЕКА И ТОЯ УМНИК и ГЕРОЙ --СИ ПЛАТИ ЗА "БИВАКУВАНЕТО " и "ВАКАНЦУВАНЕТО" В ПЛАНИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИНАЧЕ ИЗЛИЗАМЕ И ПОЧВАМЕ ДА ПРАВИМЕ И НИЕ ....."БИВАКУВАНЕ " пред парламента!!!ВСЕКИ ДА СИ ПЛАЩА ,БЕ....ЗАЩО АЗ ДА МУ ПЛАЩАМ ЗА ИЗЦЕПКИТЕ ....!!!??????

122

Dido

преди 7 години

25 бона хвърлени на вятъра, вместо да отидат за някое болно дете + риска за хората които го търсиха! Тръгнал из горите без да помисли да има контакт с близките си! Сега да плащат и той и близките му. Безотговорно е и е нагло. Ако му се беше случило нещо пак щеше да е виновна държавата, като му няма нищо - защо го търсели .... то бива безочие и нагласт ама .... Докато всеки не започне да е поема отгворност за това което прави, чакайте да се оправим ....

121

Ха-ха-ха

преди 7 години

Да си плати всички разходи, за да постъпва най-отговорно, когато следващия път отиде в планината! Няма моето одобрение за нехайството си да му плащам със своите данъци за неговата несъобразителност и безотговорност! Свикнахме в тази държава обществото да плаща за действията на други безсъвестни и крадливи граждани в България! Стига тази практика! Не на закона за концесийте, а свестен закон за безотговорността и наглостта на нарастващите на този сегмент от народа ни!