27

ГЯВУРИНА

преди 7 години

Ех мама му да е..а тва "Скат ТВ" голяма работа ей,*** тъпата телевизия, хората умрели вече децата им останали сираци вие тука сте ми тригнали да кометирате пламака зелен ли е бил, лилав ли е бил. Имали значение къкъв е? Скат телевизия разкрил тва онова, че кой изобщо гледа тая тъпата телевизия.

26

Анонимен

преди 7 години

https://youtube/watch?v=Yi1UBKg06TY

25

Анонимен

преди 7 години

Хайде да си поиграем на шарада :-). Намерете приликите и разликите във това което казва държавната телевизия и това което показва дрона. Използвайте гугъл мап, виждате държавното филмче обилно ползва точно гугъл и правилно показва посоката от която влиза влака. Но "спикера" говори обратното на това което видеото показва зад гърба му :-))). После вижте вагоните и т.н. Не си ли падате по историите Шерлок Холмс и доктор Уотсън. Изглежда премиера е чел само Винету :-).

24

Анонимен

преди 7 години

https://youtube/watch?v=GH-gUgX1daU Хайде сега изслушайте "официалния" Канал 1. И си задайте въпроса на собствените си очи и ориентация ли да вярвате, или на "новините"(лъжите) на държавната телевизия ли да вярвате ???

23

Анонимен

преди 7 години

Във 2 мин и 5 сек от долното видео прекрасно се вижда посоката от която е пристигнал влака. Не само това, вижда се и завоя на който би следвало да дерайлира влака ако е бил с голяма скорост. А влака е дерайлирал точно на правата, между гарата и общината ???

22

Анонимен

преди 7 години

Посоката на влака също е безспорна - Русе към Шумен:https://youtube/watch?v=t_zHiRvHAxw Вижте посоката на часта от влака, която не е дерайлирала. Помогнете си с Гугъл "мап" за нагледност :-)

21

Анонимен

преди 7 години

Исках да кажа полипропилен, пропилен е ясно. " С кислородом воздуха газообразный пропилен образует взрывчатые смеси."

20

Анонимен

преди 7 години

Що е то Пропилен, въпрос към знаещите :-)?Отговор:"- Полипропилен получают полимеризацией пропилена в присутствии металлокомплексных катализаторов ... Полипропилен выпускается в виде порошка белого цвета или гранул с насыпной плотностью 0,40,5 г/см³. Полипропилен выпускается стабилизированным, окрашенным и неокрашенным."

19

Nadia Nikolova

преди 7 години

Истината лъсна! Влаковете са превозвали радиоактивни отпадаци!!! По точно борна киселина която е била ползвана в профилактиката на АЕЦ-а след което е отпадачен продукт но вече радиоактивен и токсичен ако попадне в почвата. Влака е трябвало да го закара до пристанището и от там да се натовари за русия. Потърсете инфо в нета има. Борисов ЛЪЖЕ че е пропилен!!!! Затова евакоираха всички защото има радиоактивно замърсяване

18

ДПС

преди 7 години

БРАВО БАТЕ БОЙКО ТОЗИ ПЪТ ВСИЧКИ ТУРЦИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ.ДОРИ И ДОГАН ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ .САМО НЕ МУ СПИРАЙ ОХРАНАТА ЩОТО ТУРЦИТЕ ЩЕ ГО ИЗНЕНАДАТ..

17

Анонимен

преди 7 години

"Не можем да населим селото и да се окаже, че в някое мазе се е утаил газ, който да гръмне и да загине човек", коментира Бойко.... точно така Бойко - газта се утаява, грабвай лопатата да я събираш и складираш вместо брекети за котела на парното в коптора в Банкя...*** безподобен

16

до 7

преди 7 години

няма такива сателити освен във въображението ти. А това, което е горяло е борна киселина, използвана в 5-ти блок на АЕЦ Козлодуй. Тя съдържа изотопи на редки метали, които имат сравнително кратък период на полуразпад, затова и населението е евакуирано за 10 дни. Само се опитай да осмислиш глупустите, които се пишат - земята била отровена с нитрати - откъде тия нитрати, като нито пропана, нито метана нито пропилена имат азот в молекулата си? И цвета на пламъка - пропан - бутана гори със син а н

15

Анонимен

преди 7 години

Къде му е на ББ шапката LAPD?

14

турчина

преди 7 години

По медиите се появиха такива твърдения за посоката на влака. Цял час някакъв показваше снимки и казваше, че влака е пътувал от Русе към посока Варна, Шумен или Бургас по Скат Тв. Днес гледам "Скритата Истина" - канал в Ю Туб твърди същото. Ако не познавах района щях да повярвам ама даже имам жив свидетел. Човека се е разминал с влака минути преди взрива. И най пострадала е долната махала която е на север. Центробежната сила е захвърлила вагоните надолу.

13

Анонимен

преди 7 години

Работа на бивш премиер ли е да ръководи спасителна операция? Тогава е редно да попитаме: Къде тогава са му министрите отговарящи за това? Ако на това не се казва *** PR, здраве му кажи!

12

турчина

преди 7 години

Каменяк е между Хитрино и Шумен. Щом влака е преминал от Шумен към Хитрино и после е последвал взрив няма как влака да пътува от Русе към Шумен или Бургас.

11

Анонимен

преди 7 години

Туристие изгубили се в планината ако нямат застраховка, която покрива спасителните разходи плащат спасителната операция.Чудя се сега дали ще процедират по същият начин с фирмата или като е на наш човек ще е коледен подарък от данъкоплатците в името на частният бизнес.Каква ли фактура ще дадат на фирмата собственик и превозвач на товара за цялата дейност?

10

турчина

преди 7 години

до 3Влакът се е движел в Посока Шумен - Русе. Мой познат се е движел от Хитрино за Каменяк (Каменяк е преди Хитрино към Русе) и асфалтирания път и жп линията минават успоредно. Той е пътувал към Каменяк и се е разминал с влака пътуващ в посока Хитрино (Русе). После в Каменяк е усетил "земетресение" след което последвал силен гръм. Земята се е разстресла а звукът е закъснял с няколко секунди. Това с посоката на влака е глупост. Какво е превозвал можем да гадаем.

9

Анонимен

преди 7 години

Със зелена светлина свети мечът на Люк Скайуокър. Дали са били джедаите?

8

Галин

преди 7 години

абе да питам къде са гръмналите цистерни, че аз гледам снимки на 3 цистерни по 15 пъти ? Дайте снимка да видя взривилата се....че ми е интересно !?