83

ЩО ,БЕ....ХА,ХААА...

преди 7 години

НИЕ ОТ ГЕРБ---СЪЩО ОБИЧАМЕ СЛАВИ -ЧАЛГАРЧЕТО....ХА,ХА,ХАААААААААААА....ТОЙ---ОПРЕДЕЛЕНО РАБОТИ ЗА НАС!!!

82

Веселяка

преди 7 години

Цветанов съвсем се оплете от лъжи, явно му трябват още апартаменти и накрая ще влезе в затвора.

81

ЧАН

преди 7 години

Аз пък си мисля,че е по-добре нашенци отново да си ударим по едно рамо и да ги ометем тия веднъж завинаги.Те са повече национални предатели,отколкото можещи управленци.Фактите са налице. Ами то,ако зад всяка брада има мъдрец,то всички козли щяха да са пророци. Та и тяхната работа такава. Времето им мина.Светът се променя.Да се пръждосват,че измъчиха народа и дотегнаха на всички. Чупката!!!!!!

80

don

преди 7 години

как патриотите и реформаторите политически се самоубиха и в следващият парламента няма да бъдат.В следващият парламента ще бъдат само ДСБ , ГЕРБ , ДПС и БСПТака който е лакомен за власт е вече аут

79

Анонимен

преди 7 години

Образно казано, тупкат топката и разиграват, печелят време...Мачът е решен. А за промени в избирателния закон няма време. И те вървят САМО С редуцирания брой депутати и намалени субсидии за партиите. Няма как да се изпълни една точка от референдума, а да се загърбят другите две, защото не им изнася!!!

78

ни са знай

преди 7 години

Продължават обидите към интелигентността на БЪЛГАРИНА..............................

77

Анонимен

преди 7 години

Дай Боже на всички българи желание и ВЪЗМОЖНОСТИ поне за две деца. Поздравления за Николови

76

Анонимен

преди 7 години

Поредната лъжа на ББ .Вечерта след президентските избори каза " ТВЪРДО", че в рамките на този парламент няма да подкрепи нито едно правителство и няма да даде своите министри за такова. Ако в понеделник имаме правителство на реформатори подкрепено от ГЕРБ е крайно време да му се поиска отговорност за всички лъжи , които изрече през тези безполезни за Б-ИЯ години. За да бави така положението и да си играе, ми се струва , че се страхува ОТ НЕЩО

75

kiorsufra

преди 7 години

vsi4ki koito sa v parlamenta sa edin dol drenki.klienti na hotel ful inklosiv.sa po dalak srok na pribivavane; ili da si otrabotiat kradenite pari bg. danakoplate na stroitelstvoto na aez belene.mejdu drugoto ima i mnogo koiyo ve4e ne sa tam te sa6to triabva da se ispratiat tam.

74

Анонимен

преди 7 години

Който гласува за тая престъпна шайка е национален предател и престъпник спрямо децата на всички нас!

73

Садист-демократ

преди 7 години

Искам да прребия до смьрт любовницата на кмета на Симитли!

72

Анонимен

преди 7 години

Направо ударихте дъното. Значи не можете да съставите правителство, защото този парламент е изчерпан, но можете да подкрепите 4-та политическа сила защото сте длъжни. Всички сте СРАМ за България. Не чувствате ли, че ставате смешни в лицето на народа.

71

PENE

преди 7 години

Все пак ГРОБ , могат да си ударят една под душа !

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 73 ГЕРБ- ДПС и ,,забравяш,,ТУРЦИЯ - Ердоган с Турски поток , АЕЦ ,,Ак Кою ,,любезно поднесени на тепсия от ГЕРБ.

69

минувач

преди 7 години

Б.Б., Цвъ и сие, трябва да бъдат съдени от граждански съд! Престъоленията им НЯМАТ давност!

68

БАБА БУНА

преди 7 години

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ УДАРИ РАМО И ДА СЕ ГЛАСУВА НЕ МАЖОРИТАРНО,А КОЙ КОЛКОТО АПАРТАМЕНТА ИМА,НА ВСЕКИ АПАРТАМЕНТ И ВСЕКИ ДКА ЗЕМЯ, ЕДИН ГЛАС,БЕДНИТЕ БЕЗ ГЛАС,ЩОТО НЕ СА БИЛИ ТОЛКОВА УМНИ ДА ЗАБОГАТЕЯТ.

67

БГТРАКИЕЦА

преди 7 години

ГРЕШКА СЛЕД ГРЕШКА,ПРОДЪЛЖАВА СВОБОДНОТО ПАДАНЕ.ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ МАРТ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ 10%,СЕПТЕМВРИ ЗА 9 ,10%,СЛЕД ШЕСТ МЕСЕЦА ОЩЕ ПО 10 %,КОНТРОЛ В ИКОНОМИКАТА И ДАНЪЦИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ МАЖОРИТАРЕН ВОТ В ДЕЙСТВИЕ.АМА ТО ТРЯБВА АКЪЛ, А НЕ САМО ДА КАРАШ ДЖИПОВЕ И ДА ХОДИШ НА ЛОВ В ПАЛАМАРА.

66

да

преди 7 години

ГЕРБ няма никакво морално право да участва във властта. Дори и подкрепа не трябва да дава. Народът прекалено ясно каза, че не желае ГЕРБ да е във властта. Ако пак се върне ГЕРБ във властта ще вземе още милиарди заеми. И ще продължава да заселва мигранти. Всички от ГЕРБ трябва да бъдат съдени за предателство пред лицето на врага. А мигрантите са много сериозен враг.

65

Анонимен

преди 7 години

Изтърканите номера на Тиквата. Както през 2013 - след като усети, че народът ще му бие шута, сами избяга като първи пъзльо и започна да се прави на бунтар срещу самия себе си.Сега номерата от селски банкянски вечеринки се повтарят отново.

64

Анонимен

преди 7 години

Борисов оглавява бунта срещу себе си!