5

до 4

преди 7 години

това не е слугуване, а търговия и бизнес, от които печелят всички. За вечно навеждащия се либерален слугинаж е трудно да го осмисли. Французите си знаят интереса и никога няма да простят на Оланд, че предаде интересите на народа за да служи на краварите. Какво спечели Европа досега от сервилническата си политика освен криза, безработица и бежанци? Марионетката Меркел също е време да си ходи или поне да си мълчи и да не се прави на фюрер защото всичко помним как свърши последния (и Европа с него)

4

До - 1 долу -Защо

преди 7 години

Трябва да се измерва статуквото с отношението към Русия? Май само на нея не и изнася статуквото .... че има нужда от промяна - да. Но да се обърнем към азиатските деспоти Путин и Ердоган. Но знам, че си платен *** и ти прощавам!

3

Анонимен

преди 7 години

За какво са ви по тесни връзки с Русия на вас лично?Ще падне цената на тока ли или на бензина.

2

Анонимен

преди 7 години

ама то и краварите сега ще си променят политиката като встъпи Тръмп....Войната е да се махне Меркел, само тя и Юнкер крепят статуквото.

1

Анонимен

преди 7 години

Левичарските-либерастки партии бяха до тук. Двете най-силни партии във Франция са Републиканците и Националния фронт. И Фийон и Льо Пен подкрепят падане на санкциите и по-тесни връзки с Русия. Има надежда за Франция. В крайна сметка френските граждани искат да си продават стоките и да живеят добре, а не да слугуват на малоумната външна политика на краварите.