58

Анонимен

преди 7 години

Ако Бойко оглави правителство на РБ, значи ме е предал - предал е ГЕРБ! Лидер на заем не де дава!

57

До плюещия

преди 7 години

Кой по напред да заплюем-Караянчева,Атанасова,Дукова и още и още *** ,алчни кариеристи и некадърници.Дано дойде ден да отговарят за делата си!

56

смЕх

преди 7 години

Гладна кокошка просо сънува гербавите са поели по пътя на НДСВ . Някой още спомня ли си за тЕх и оня дето ни разправяше ,че чипа не ни бил в ред та и тиквата нали не харесва маТряла хайде тогава да се урива на село на никой няма да липсва.

55

ахахаха

преди 7 години

Горанчо, пътници сте всички гробари, барабар с вожда ви - Банкянския бивол. Как пък не го разбрахте това просто нещо? Или сте още по-прости отколкото предполагаме?

54

Анонимен

преди 7 години

Stiga be komunjagi drugari ot gerb boiko schte se gotvi sa president dled 5 g. Do togava schte.u4i angliiski i schte se ojeni 4oveko i bg 6te zafne no s dr minis. Na finansii i mvr

53

Анонимен

преди 7 години

да, да ама НЕ!

52

Събота е.

преди 7 години

Може ли тези мутри да не ги пускате в почивните дни!?

51

Анонимен

преди 7 години

Владко, това партийното решение до 17,30часа ли е ? После, ще има друго, а утре след 8,30ч.трето.

50

Анонимен

преди 7 години

Как викаше Баце - "Магаре да вържа, щом е от ГЕРБ хората ще гласуват за него".После предизборно се обръщаше към Цачева с "майко на нацията"Абе не е ли време мутро-пожарникарчето да навлезе в реалността, или защо не в затвора?

49

Забрана на партиите

преди 7 години

На всички парламентарни тунеядни партии трябва да се забрани да участват в избори. Това е решението. Иначе пак ще се наместят на власт. Забрана на сегашните партии. Това е спасението.

48

Нелегитимно

преди 7 години

Каквото и да е било правителство, резултат на нежелаещите да спрат да крадат партии е нелегитимно. Не може да му придаде легитимност указ на един вече нелегитимен президент. Просто ни дразнят, за да предизвикат граждански стълкновения. Вече това НС прие да подслушват всекиго. Това е първата стъпка. После ще ни предизвикат да излезем на улицата, защото никой не може да поняся вече всички тези политици. Те и техните правителства са нелегитимни. Те извършват пълзящ държавен преврат.

47

Агент Тимур

преди 7 години

Никога вече политически сатрапи като Цвета Караянчева и Гроздан Колев от Кърджали!Проклети да са!

46

Анонимен

преди 7 години

СКРИТИ ВОПЛИ НА НЕЩАСТЕН СТРАННИК . УВАЖАЕМИЯТ , ОТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД , ГОСПОДИН БОРИСОВ ПРИКЛЮЧИ С ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ КАРИЕРА . СПРАВКА , СЪЩО УВАЖАЕМИЯТ БИВШ ПРЕМИЕР , ИВАН КОСТОВ .

45

Анонимен

преди 7 години

До грзна,дебела,простаЗначи бройката на потенциални избиратели пада още повече. Макар че не отговаряте на последното, щом не го харесвате не сте проста :)

44

грзна,дебела,проста

преди 7 години

До Анонимен 55стара мома съми НИКОГА не съм гласувала за бойко борисов,герб ,нито пък съм го харесвала него ,като мъж.

43

Анонимен

преди 7 години

Привържениците на ГЕРБ от самото начало нямаха никаква идейна основа, просто жажда за власт и крадене. След няколко неуспешни опита в управление на държавата, останаха само фенките на Бойко - грозни, прости, дебели стари моми. Ако на това разчита, на следващите избори може да си направи КББ (Kлуб на Баби-Бойковистки).

42

Да е ясно!

преди 7 години

Ако на някого не е ясно, да поясня. Народът не иска правителство с премиер БорисовНародът не иска смесено правителство със сините - светло и тъмно крадци плиъ енергийните крадци от ПФ с премиер Борисов.Народът не иска правителство на нито една от сегашните партии със или без премиер БорисовИзобщо не искаме да ни управлява (т.е. краде, лъже, *** и унищожава) никой от настоящите партийци!!! НИКОЙ!!!

41

u4en do 15

преди 7 години

Избори - ГЕРБ-1-ви - ББ мин.предс....и така вече 11год.....и така до 3000 год. - набиите си го в празните кратуни !

40

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевСороЦоидите може да работят и денонощно, но това е добре платено и те знаят защо го правят.

39

Анонимен

преди 7 години

Българите този път ще останат в историята като най-безмозъчното племе някога живяло на тази планета, но може би и в Галактиката. Българите, ако за трети път изберат човек, който не може да изкара 2 пъти да изкара цял мандат, ще са дефиницията на думата "идиотизъм", опитвайки се с едни и същи действия да постигат различни резултати.