13

Анонимен

преди 7 години

Свекървите са жени майки. Тъщите също. В този сайт и въобще в женските издания все ги величаете или ги представяте като страдалки. Свекърви и тъщи са същите като съпругите ви и като дъщерите и сестрите ви.

12

Преди време разказах

преди 7 години

тук или в друг сайт за приятел на родителите ми, човек на възраст, вече побелял. Той получава стрес винаги, когато неговата устата и заядлива тъща идва на гости от провинцията. Веднъж разказа как се подготвил за Нова година - скрил дребни подаръчета на различни места из дома. Тъщата гостувала няколко дена. Той каза: "Всеки път, когато зейнеше да направи забележка, аз й поднасях дребно подаръче и тя застиваше за миг с отворена уста, а после не й беше удобно да се заяде. Така спасил празника.

11

Анонимен

преди 7 години

Подарени и научен за екскурзия почват от 16 лв. до Македония и повечко и с нощувка. Ще ви споменава дълго време а и няма да е около вас.

10

Ники

преди 7 години

Букет от Магарешки бодил!!!!

9

fakti

преди 7 години

Лично мен ме отвращават свекървите, които се държат със снахата като съперница. То няма как да уважаваш такъв човек- първо да се държи така, значи има му нещо: първо, човек с комплекси, а комплексираните хора са опасни и второ, показва, че не е зрял човек. А обикновено хората на възраст би трябвало да са зрели хора. И по тези две причини плюс скандалите, които непрекъснао прави водена от егоизъм и желание за контрол просто отвращават всеки нормален човек. Ами това е общо взето причината да не ми

8

от 8

преди 7 години

подари ми чорапи за 2лева и ми съсипа празника. Иначе за останалите в семейство купува скъпи подаръци. Абе неща за два лева мога да си куъпя, не е необходино да ме унижават по празниците. Да не ми се вясва. Или като тръгне да ми купува разни тенджери, панерки и т.н,. отврат.

7

ha-ha

преди 7 години

Да бе, на мен предишната нова година ми подари един ***, а на мъжът ми ботуши за 100 лева. По-добре нищо да не ми бе подарявала. Съсипа ми празника тази. И аз също. Най-добрия подарък е да не ми се вясва.

6

Снаха

преди 7 години

Зависи от свекърва до свекърва разликата може да е от тук до космоса.За моята няма да кажа нищо лошо.....но и нищо хубаво!А съпругът ми да си е обича и уважава тя му е майка,родила го е и отгледала по нейни думи за да и е слуга.

5

Анонимен

преди 7 години

Тамян срещу дявола,плюйте през рамо и далеч от омразната твар!

4

Анонимен

преди 7 години

Това са подаръци за свекърви, ама ако вместо свекърва имаш свекървище, тогава става сложно! Най-хубавият подарък, който можете да си направите една на друга, е просто да не се срещате. :))

3

Иди, че разбери

преди 7 години

Има един единствен цвят, който една моя съученичка не харесва още от годините на нашето детство.Когато тя се омъжи, майка й на шега спомена това пред новите роднини.За първия си имен ден, който празнува като млада булка, тази моя съученичка получи подарък от свекървата - лично изплетена от нея вълнена баретка точно в този цвят, който снахата не може да понася!Още коментираме и се чудим защо свекървата постъпи така. Нито са се карали, нито снахата беше нежелана, дори напротив!

2

До 1

преди 7 години

В твоя случай е важно каква е жена ти. Ако е свястна и се разбирате добре, просто седнете и се разберете - да държи родителите си настрана от дома ви. Ако тя не успее, тогава ти може да си поприказваш с тях и да действаш твърдо и безкомпромисно.Но ако и жена ти е проблемна, тогава бегай, спасявай се! И вземи и децата с теб, защото в среда на алкохолици добро не ги чака.Успех!

1

Анонимен

преди 7 години

Намордник!