6

Надя Николова

преди 7 години

Хубаво е да си влюбен и аз не се дразня на такива хора.Може би малко ме дразни,когато хората разкриват прекалено лични детайли от връзката си пред всякакви хора.

5

Анонимен

преди 7 години

Като те дразнят защо си вприл поглед в тях. Гледай си живота. Завиждаш.

4

Анонимен

преди 7 години

Всички сме били влюбени. Не всеки обаче се стреми да натрапва интимния си живот на околните. Това наистина дразни и то не само възрастните хора. Доста демонстратори си се разделят също толкова бурно и бързо, колкото бурно разиграват пред света сценките си на чувства. Има си време и място за всичко.

3

някоя си

преди 7 години

На възраст съм и завявам, че влюбените не ме дразнят. Дори им се радвам. Млади са, хубави, влюбени. Какво лошо правят? Нека се радват на живота. Гледайте по-позитивно. Всички сме били млади и сме се държали като тях. Просто някои вече са забравили колко е хубаво да си влюбен, как летиш в облаците и всичко около теб ти се струва прекрасно.

2

Анонимен

преди 7 години

*** са, не са влюбени. Навремето не са се лигавили, но пак има хора с по 50 години брак. Сега цуни-гуни, след 5 месеца изневери, побоища и т.н.

1

Анонимен

преди 7 години

Влюбени са! Вие се вглеждате в тях. Те, дори не ви забелязват. Възможно е никога да не сте изпитали, това чувство. И никога да него изпитате. Ако се вгледате в себе си и собствения си жалък животец. Който, явно е много зле по отношение чувства, въобще няма да се дразните на влюбените. Щом е така, значи нещо много ви липсва. Проблема е във вас. Не в тях.