119

Анонимен

преди 7 години

Тиквето е най-дивият селянин, *** до мозъка на костите си, който е управлявал България някога!За сметка на това пък е алчен и нагъл!

118

Анонимен

преди 7 години

Абе вместо да си играем на парламентарна република ,да обявим България за султанат,столицата да не София , а Банкя .Великия ефенди , всезнаещият и всеможещият и всекомпетентният Боко да стане султан ,а Ердоган да сложи султанската корона на главата му .Няма избори има еднолична и абсолютна власт ,то и сега е така ..и Султана ще ни оправи окончателно.....

117

Отговор

преди 7 години

Този "морален " акт на Борисов вкара държавата в правителствена криза и даде възможност на БСП да си помислят, че сега е момента да грабнат властта. Да , ама НЕ! Още не се е родил човека ,дето може да замести Борисов.

116

Помощ...?!

преди 7 години

Не те искаме бе, отивай си. 2 млр. даде на ТЕЦ 1 и 3 - плюс глобите от вредни емисии, около 3 милиорд. само за тях - като услужливо им удължи концесиите, вместо да ги закриеш. 4 милиарда даде за КТБ - и то за негарантирани влогове. Близо 2 милиарда - за саниране - дотук по 2 милиона на блок - сигурно ги строиш наново. 1.2 милр. търг за лекарства. Дотук 10 милиарда си похарчил за глупости. 20 милиона лв. за емигранти. 16 милиарда заем. Само за 2-3 месеца.Народът е побеснял, само ти виждаш?

115

аа

преди 7 години

А Цветанов какъв е? Вторият най-авторитарен човек? (пън интендид)

114

Анонимен

преди 7 години

Ако....

113

Не го разбирам това

преди 7 години

Явно, РъБъвите ще произведат едно добре изпълнено със съдържание цукало, на което ГЕРБавите са готови с удоволствие да сложат за капак собствения си велик лидер!!!!! Но нали е най-авторитетният? Или не е важно смрадливото съдържание, а похлупакът му?

112

хипотетично

преди 7 години

До АнонименББ2 е 15тото правителство, брой още 5 - ББ3 в оставка, ББ4 в оставка, какаКорни в оставка, две-три служебни - след 21вото да се прибират, може да е пак ББ5, но имаме обещание свише, че нещата ще се пооправят

111

Анонимен

преди 7 години

Докога ще е ББ премиер? Има ли още от сериала, че едни мои хора искат да се приберат от чужбина, но чакат ББ да се махне?

110

смЕх

преди 7 години

ББ и авторитет това някакъв виц ли е по скоро ще започнат да го наричат лъжливото овчарче.

109

Анонимен

преди 7 години

А ЗАЩО НЕ СЕ СЪОБРАЗИТЕ С ДРУГИТЕ 4.5 МИЛИОНА, КОИТО НЕ СА ПОДКРЕПИЛИ ГЛУПОСТИТЕ НА УЧИНДОЛСКИЯ МИЛИОНЕР?

108

Анонимен

преди 7 години

КОКАЛицията пак щурмува властта.Тъкмо са заредили хранилката за крадене - 2 милиарда за "саниране", нови магистрали (от там най-много крадат) и изведнъж да ги лишат от това благо. Че и в затвора искат да ги вкарат, безсрамницитге!

107

Анонимен

преди 7 години

Кабинет Борисов 1, че и 2, че и 3 нема ли да ни дойде много? Къде оставиха оставката?

106

Notarius

преди 7 години

Tzvetanov da podari 5 te,apartamenta ot 6 apartamenta koito gi znae obstestvoto na bezdomnitzi.Koleda ide vse pak.Chudesa stavat.Gospod ste mu prosti.

105

Анонимен

преди 7 години

"Ти го гониш през вратата, той влиза през прозореца....." Що е то?

104

Анонимен

преди 7 години

Боко вече 10 години е на власт а излъга че ще върне царските имоти. Боко си е протеже на кой ли не. Чрез него ни цоцат и вътрешната олигархия и чуждите държави които ни отровиха реките и природата с концедии на процент. Как не ги бе срам да сринат планините около историческо Оборище и Панагюрище, пък болница за раково болни направили там.

103

Анонимен

преди 7 години

Пеевски си иска Боковото правителство да се върне, Прокопиев също. Имаме олигархичен консенсус. Мнението на Боко е без значение. Който го е създал медийно като сапунен мехур или политически цирей, той ще му поръчва да властва докато може.

102

Анонимен

преди 7 години

Тоя плондир явно се мисли за сам в къщи по коледа.

101

Peter

преди 7 години

Бойко 3 :) Че то стана като турски сериал. Поне да каже колко сезона ще е сериала, че то държава няма да остане. Да му мислим и тези които сме още тук :)

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонименпобедителите пак ще са ГЕРБТа нали това е страхът, ще вземе БСП изборите и боко запрашил къмзатвор или историята