39

слава

преди 7 години

Градовете в БЪлгария които спасих а Паметниците на светия дух спасил европа и света от кафявата чума разцъфтят на фона на наглото ограбване на народа през доказано престъпни министерства и ведомства.

38

Анонимен

преди 7 години

Политически: Предлагането на работа нараства следователно и заплатите. Добра новина!

37

Анонимен

преди 7 години

Това добре, ама кой ще работи в този завод.

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29И това ли е дело на про-руския президент?не, на подкрепилата го партия е.

35

Анонимен

преди 7 години

До маке-ариецне се плаши бе, частите няма да са правени от стиропор както паметниците в Скопие.

34

Анонимен

преди 7 години

Чакайте малко сега, засега има само инвестиционно намерение, а ще заработва в 2017...та тоя завод от картон ли ще е или??

33

юбералес

преди 7 години

До Анонимен 35Опитай пак

32

юбералес

преди 7 години

До АнонименРазбира се и ти и аз свързваме Айфона със САЩ вместо с Китай.

31

Анонимен

преди 7 години

До юбералесхохолите ***!

30

Анонимен

преди 7 години

Само да се уточни, че *** реното и Алпин само се произвеждаха тук. Иначе си бяха изцяло френски като разработка и всичко. Та Алпин наистина е била успешна спортна кола за времето си, но никой не я е свързвал с България

29

юбералес

преди 7 години

Пловдивчани имат традиции в съвместните производства с французите. Булгаррено беше страхотен автомобил. Да не говорим за спортния ''Алпин'', който ''събра погледите'' в Европа. Но другарите от София повече слушаха господарите си от Москва и проектът беше прекратен. Все още виждам по улиците на Пловдив 50годишни Алпини в движение.

28

маке-ариец

преди 7 години

Лошо, вече преди да си купувам билети ще проверявам на кой модел се изпълнява полета, и ако е части мейд ин Панелистан, ще сменям линиите. Препоръчвам на всеки който милее за неговия живот и на семейството му да направи същото!

27

Русенец

преди 7 години

Дали, всъщност Монтюпе изпуска отровите навън или някой се възползва е едно. Проблемът е, че наистина работата в предприятието е вредна, миризвамата е ужасна, в халетата има отровни изпарения и то не за кой знае какви пари. За това и текучеството в предприятието е голямо. За сравнение в Миролио в Сливен също е отровно, но парите и условията са добри доколкото е възможно и работодателят полага усилия. Работниците напускат и след някоя година пак се връщат.

26

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 29, в Северна България се разпорежда от около 70 години социалната партия БКП-БСП. Сите кметове там са от социалната, мислеща за хората, партия БСП.

25

Анонимен

преди 7 години

До Mr.STARBUCKSСеверна българия е методично заличавана с годнини.На практика от Видин до Плевен вече няма нищо. Хората или се изселиха, или измряха. Останаха само манг***ли и деградирали ***.И това ли е дело на про-руския президент?

24

Русенец до 21

преди 7 години

Мен не ме мисли, аз отдавна не дишам русенски въздух. Ти му мисли, че си в Ориента и определено ти личи. След като се радваш, че са ти построили поредното химическо предприятие , в такъв случай мога да ти кажа само "Честито!", напълно го заслужаваш!

23

Аз

преди 7 години

До стефчоАкинце такова, моля те провери си да видиш колко са заплатите във фабриките около Пловдив - Либхер, Сенсата, Айгер, Флекспринт, АББ, Шнайдер и т.н. и тогава коментирай. Стойте си като скариди в депресиращата София, мразете си живота и не ни занимавайте.

22

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

До Анонимен22За Северна България,отговаря проруският Президент Радев.Обръщайте се към него,моля.Там може да ви направят завод за МИГ ове СУ та.

21

Анонимен

преди 7 години

Европейска държава европейски компании може да дадат европейски заплати ???

20

Az

преди 7 години

До Kom SviniaВ Пловдив и региона от 5 години се построиха над 20 предприятия. Но вие си дзяпате в счупената София.