16

void

преди 7 години

Като трябва да се плати данък, осигуровка, застраховка, ток, вода, смет или каквото и да е, тогава всички са роми - малцинство отритнато репресирано и низвергнато. Когато обаче ги хванат за престъпление и ги посочат с пръст в опит обществото да се разграничи от примитивните инстинкти на тези хора, които доминират цялото им битие и честно казано са срам и позор за останалите общности в страната ни, тогава всички стават българи, братя, примерни граждани, които настояват за защита.. И ние търпим.

15

Анонимен

преди 7 години

За всичко са виновни ромите, не искат да се интегрират. Иначе ние българите сме свесни, ние сме дали компютъра и писмеността на света.

14

Лоша услуга

преди 7 години

До 5Не се плаши, защото знаеш как свършват тези опити за нашто унищожение.. Та тия бледи напъни от страна на нпо-та и т.н нагнетяват напрежението не само в България и засилват омразата към, тях един вид мечешка услуга.... Проблема е, че ние сме много търпеливи, защото има какво да губим като ножа опре в кокъла, а той вече опря на тия хора като този, ще му е много трудно....

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12Аз съм българин и български гражданин, но съм атеист. Според теб май съм никой.

12

богато досие

преди 7 години

...имунитет от зачеването още имал пред братята си /?!/... роми по кръвна линия, прокурорът фафли да яде...

11

Анонимен

преди 7 години

"българина е само християнина,другите са само български граждани",нещо мноого се бъркате май...

10

Анонимен

преди 7 години

Илия Илиев. Типично българско име. Ако е българин, чест му прави ,че защитава друг етнос, ако има аргументи. Но ако е Индобългарин, защо се срамува от истинското си име?Впрочем,как се е казвал преди?

9

Анонимен

преди 7 години

В България ще разследват събитията в края на 1989 г.

8

Анонимен

преди 7 години

Нападателят НЕ е българин, а "български гражданин".

7

Анонимен

преди 7 години

Помощ без собствена изгода от политик, особено български, няма! Винаги се гони нещо.

6

Анонимен

преди 7 години

ей онзи - илията, я излез довечера да те черпя едно да видим дали ще се прибереш с помощи или без

5

Анонимен

преди 7 години

Спокойно!След 40 години гетото ще е на жълтите пъвета. Един милион българи ще трябва да работят като роби и за да изхранват седем милиона роми и араби от "добре дошлите" на баба Меркел, с наши думи търтеи.За да са послушни и да не избягат в Русия и Германия, българите ще бъдат добре охранявани от добре охранени мюсюлмански пазванти, които ще ни наричат "***" както вчера е призовал заместникън на Ердоган в Турция.

4

Анонимен

преди 7 години

Голям наглец си бе Илиев. Вафлите с откраднатите от нас пари ли ги купуваш ? Четкай ги ,четкай ги твоите братя ромите ,само те могат да ти повярват и да те пратят отново в парламента да крадеш както си знаеш ,защото никой грамотен и образован човек не би те избрал ти да му даваш ъкъл !

3

Анонимен

преди 7 години

За хора като Илиев има тонове поезия и проза написани, той е един от тези отвратителни хора, с които дружба е възможна само с някаква облага, а ако нямаше власт и пари, не би имал нито един приятел дори сред ромската общност, защото в действителност е презрян и нисък човек, справедливо мразен от етническите българи, и лицемерно подпиран от ромските чакали-лешояди покрай него. Ако не живееше в столицата, а в някое по-малко градче, той не би намерил дори препитание, защото е заразно жалък.

2

Сержант

преди 7 години

До кога на свобода.

1

до кога

преди 7 години

Медиите постоянно ни пробутват тази отвратителна мутра която е за затвора.