23

Анонимен

преди 7 години

Ко стаа в Мосул бе Кери? Оти мълчишу да не си комунист от американски тертип?

22

Анонимен

преди 7 години

В прав текст, това е нещото което най-много искат да видят, понеже ги сърбят кирливите крадливи ръчички да се намесят под измислен претекст след като стана ясно, че терористите им сами няма да ги бъде...

21

Анонимен

преди 7 години

В Интернет пише, че в последната обградена група терористи в Алепо, са останали турските военни инструктори, израелските военни инструктори и няколко такива от Ангиля, които по указание на САЩ са ръководели главорезите от ИГИЛ в АлепоАко сирийците ги бяха набарали и показали пред света, щеше да се получи най-големия резил на САЩ за последните години. Затова самия Кери, въпреки, че куфарите са му събрани за напускане, си скъса подметките на моли Русия да ги спаси и сега лее крокодилски сълзи.

20

Анонимен

преди 7 години

Джон Кери - за Сребреница...Тоя какво иска да каже, не е ясно... Че САЩ пак ще направят манипулация, след което в нарушение на международното право ще се позоват на нея и ще направят Алепо независима държава ли? (както направиха в Югославия)Или, както преди Сребреница мюсулманите и албанците наложиха геноцид на 250 000 сърби, а после за група мюсулмани САЩ съсипаха Сърбия?Тогава да, разбирам го - неговите агенти от ИГИЛ избиха хиляди хора в Алепо, а сега, като избиват тях, е силно разстроен.

19

Анонимен

преди 7 години

Джон Кери щеше да постъпи честно, ако си бе казал право" Путин ни е.. мамата!"

18

Анонимен

преди 7 години

ЛОШОТО е че сега краварските наемници терорист ще дойдат в европа да правят атентати .ще идат под крилцето на баба мъркъл и след това някой невинен фразцузин ще литне във въздуха.след това западните драскачи ще напишат че путин е виновен

17

batevale

преди 7 години

Съвсем скоро ,администрацията на Обама взе решение за доставка на оръжия за "умерената опозиция". Но за да бъде доставено е нужно примирие. И ето ти Кери с ново предложение за примирие.........Главорезите и сърцеядите тръпнат в очакване ,но руснаците и Асад бяха подведени по тази схема вече няколко пъти и едва ли ще се вържат.

16

Наемниците бягат

преди 7 години

Алепо можеше да стане нова Сребреница, ако американският гласоподавател ви беше оставил на власт, но за голямо щастие на целия свят той реши друго и вчера Доналд Тръмп нарече прессекретаря на бялата къща "глупаво момче".("глупаво момче" е в кавички, защото е цитат на Тръмп).

15

Анонимен

преди 7 години

за това са виновни краварските наемници и краварските инструктори от частната армия на сащ джебхат нусра

14

Говорещия Кон

преди 7 години

Кери с чужда пита - помен преви!

13

Анонимен

преди 7 години

Иран и Русиа са главните виновници,Иран иска да създаде шиитска даржава в целия регион включващо Иран,Ирак,Сириа ,Ливан,Йемен,прочистването и избиването на арабите сунити в Алепо е част от плана

12

Анонимен

преди 7 години

Какво друго може да се очаква от руските военнопрестъпници?Но ще дойде Видовден и Асад и Путин ще отговарят за престъпленията си пред международен трибунал!

11

жаба кеКЕРИца

преди 7 години

Кекери може би иска да стане ново Косово?Само че няма да му се получи този път.

10

Кирил Софийски

преди 7 години

Този бял *** да не плаче на чужди гробища ! По добре да каже в Мосул какви ще стават !

9

убиеца вика дръжте у

преди 7 години

Краварите спонсорират кланетата - сега им развалиха зрелището и ше ореват орталъка!

8

Анонимен

преди 7 години

Това може да прави Русия, това прави. След нея и трева не никне.

7

Анонимен

преди 7 години

Цялата русофилистиично-путинофилска-кутевска измеет е на седенка тук :))))

6

Анонимен

преди 7 години

Абе Кери затваряй си човката че Вашингтон да не стане новия Осиек или Вуковар.

5

Анонимен

преди 7 години

Ами ако Америка не се намесва както в серебреница няма да се повтори нека не забравяме никога за американските генералите които са казали на Милошевич че трябва да раздроби Югославия след отказа му идва серебреница

4

Анонимен

преди 7 години

Слушайте Кери! Той знае, защото каквото е обещал го е изпълнил. Щом е успял да го изпълни на едното място, може да го повтори и сега. И него го чакаме с нетърпение да мине в другата реалност като нашите, но дните минават бавно, тревожно и с много жестокост от страна на отиващите си. Власт лесно не се дава, особено, когато зад нея има мнооого пари!