11

Коментатор

преди 7 години

Това са така наречените "фалшиви новини". Няма Тодор, няма спасители, само измислени статии и коментгари,

10

Анонимен

преди 7 години

ДО ТИЯ КОИТО ОБИЧАТ ЕКСТРЕМНИТЕ СИТУАЦИИ. ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ И ОБИЧАТЕ ДА ВИЕ НАПЕЧЕНО..1. ОТКРИВАТЕ СИ ЧАСТНА ФИРМА / ИЗЛИЗАТЕ ОТ КОЛЕКТИВА/ - НАЙ Е НАПЕЧЕНО В БРАНШ ЗЕМЕДЕЛИЕ. 2. ТЕГЛИТЕ КРЕДИТ ЛИЧНО.3 СКЪСВАШ ВСЯКАКВИ ВРЪЗКИ С КОРУМПИРАНИ АЕМИНИСТРАТОРИ, ДАНЪЧНИ, МУТРИ, МАФИЯ. ЩЕ ТИ БЪДЕ 100% НАПЕЧЕНО И ЕКСТРЕМНО.

9

Хахо

преди 7 години

Туристите и хижаря се напили после се сбили туриста отепали после го закопали на държавата се обадили и да гони Михалио я пратили .

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименС цялото ми уважение и от мен - ами защото е гражданин на България и ... ако си е платил данъците, ако няма провинения и задължения, ако има платена планинска застраховка, защо да не се организира спасителна операция. Да, не е преценил доста неща на момента, но то ако преценяваме всички фактори, много неща щяха да са само по романите на Жул Верн и т.н. и т.н.

7

Анонимен

преди 7 години

До кога ще ни занимавате с безумци ?.

6

Анонимен

преди 7 години

Дано го намерят жив и здрав, а и една гора бой не би му се отразила зле.

5

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо се активизират ,когато минаха вече повече дни,а онзи ден ,когато времето беше прекрасно-слънчево и яясно не изпратиха хеликоптер.....а излъгаха ,че времето било лошо.....а вчера наистина се развали....но вече е късно...живея в този край и ппланината е срещу мен....

4

Анонимен

преди 7 години

Дано да го намерят жив човека.

3

Анонимен

преди 7 години

Разходка в близките гори - разбирам.Ама да обикаляш планините сам по това време ... сам си е виновен, ако му се случи нещо.

2

Анонимен

преди 7 години

Малоумието е типична черта на българите...

1

Анонимен

преди 7 години

С цялото ми уважение към всякакви планинари, пещерняци и алпинисти, ама... през месец да се ангажират граждански екипи и военни(стотици хора), е прекалено, заради това, че на разни особняци им скимнало да се пробват в зимни условия и да си вдигат адреналина.Абе хора Коледа идва, седнете си у дома на топло, пийте чаша червено вино, къде из тия заснежени баири.