17

истината

преди 7 години

Човек от себе си и от съдбата си не може да избяга.Но когато трагедията е от стари релси, висока скорост и пр., кого да виним ? Човек причинява гибелта на други хора. И ако и този път виновни няма, предлагам целокупно да станем мигранти, тъй като държава липсва.

16

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига сте цедили новини от нещастието на хората.Когато има нещо за съобщаване, напишете го. Всички медии са се превърнали в мародери

15

Анонимен

преди 7 години

И друго нещо, каза се че има изтичане запалване на пропилен. Всеки пожаникар би трябвало да е наясно, че пропилен не се гаси в вода и всеки трябва да е с противогаз.Пропиленът е токсичен, значи версията със запален пропилен отпада, всички бяха само с каски и заливаха с вода.

14

Живко Марков.Лил.Фр.

преди 7 години

Първият коментар беше че всички в селото са спяли освен които са на работа .Сега съчинения по картинка кое от кое по сълзливо и сополиво.Хайде стига.Търсете виновния терориста.А не прах в очите.

13

Анонимен

преди 7 години

И все пак тия хора, не знаят ли, че дори вярата в Мохамед не им разрешава да лъжат. Не се ли страхуват от Аллах?

12

Анонимен

преди 7 години

До do 11И това в 5.30 сутринта в тъмното :-)?Та той едва ли е видял, че това е цистерна в уплахата си, да не говорим за "изтичащата", газ която и вие първо сте помирисали? Вероятно сърцето е било в гащите му от уплаха. Ако изобщо е бил там де ;-).На мен ми допада как се намериха и "свидетели", щом потрябва :-)!

11

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да изтича на мястото на изтичането обледява. Може да се вижда като бял дим ако е пропан бутан. Другото е че пропан бутана е по-тежък от въздуха и се натрупва в ниското. Как изтеклият газ, който се е натрупал се е взривил. Цистерните не са се взривили. Изтеклият газ е взривен. Как?

10

do 11

преди 7 години

Газа се вижда как изтича ако е в големи количества! Лично аз съм спирал и предупреждавал шофьор на камион, който превозва газ, понеже изпускаше по време на вдижение в магистралата, от десетки метри почна да ми миреше много на газ и след като настигнах камиона видях, че изпуска и то яко. Човека отби и спря и веднага предприе мерки, явно имаше авария в мястото от където се зарежда самата цистерна...

9

Пешо

преди 7 години

Аз може би съм тъпичък, *** как изглежда течащ газ по темница?

8

Анонимен

преди 7 години

Как изглежда изтичащ газ и как това се вижда в тъмницата в 5:30 часа?Вие виждате ли газта ако ви изтече от бутилката?

7

Коце кмета

преди 7 години

Хубаво е, че има още малцинствени представители като Борислав и Стефан...

6

Анонимен

преди 7 години

Фактите са 10млн.от нашите данъци за 10 къщи и те няма да са като хората Някой пак ще забогатее на гърба на нечия трагедия.Не пращайте смси, а идете и даите дирекно в ръцете на пострадалите

5

Анонимен

преди 7 години

Няма взривила се цистерна. Възпламенил се е облака от изтеклия газ във въздуха, затова цистерните са обгорели отвън, но са здрави.

4

Анонимен

преди 7 години

И друго нещо не по-малко странно има в обяснението и на двамата. Версията, че влака е дерайлирал, поради скорост, се сблъсква със сериозен проблем. Точно преди гарата има два завоя, пред гарата е почти прав участък ;-), отворете Гугъл и вижте, ако скороста на влака е била висока влака е щял да дерайлира там. Ако пък е била скъсана релса как така почти цялата композиция е минала върху нея и чак последните 7-8 вагона дерайлират ???Накратко, че нещо понамирисва е сигурно,ама едва ли е цистерната.

3

Иво

преди 7 години

Колко удобно да излъже . Властта крие нещо сигурен съм. Не е експлозия от цистерната . Нека я покажат. За какви ни взимат нас

2

Анонимен

преди 7 години

Т.е. ако разбирам правилно, следва да има взривена цистерна, нали така :-)?Ми покажете я тая цистерна тогава, къде е проблема? Във финалната фаза на взривяването , която не трае една минута цистерната се взривява подобно на граната, т.е. следва да има осколки от цистерната по сградите ???

1

Ел

преди 7 години

Може и да греша,но ми се стори,че пожарникарите и други лица в епицентъра на взрива, са без противогази!?Шофьорът на извозващата платформа -също!А жителите не се допускат в селото!?Освен това,арендатора видялл изтичащ газ от цистерната преди тя да е паднала на релсите т.е.пробивът в нея е направен още преди падането-може би от извънземно!?Много въпроси останаха без отговор-някои неща се крият,но докога?Истината винаги излиза наяве!