18

Анонимен

преди 7 години

До Агент 007Интереса клати феса

17

Агент 007

преди 7 години

Какво ли не прави гладът? :)

16

Пешс

преди 7 години

Приел исляма от глад?!?! А не му ли е дошло наум, че трябва да работи, за да има какво да яде?

15

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

те тва е неверник. не друговерец. неверник. а за неверниците е добре да са една глава по къси.

14

вгр

преди 7 години

Може да е бил евангелист и проповедник, но явно е било за пред хората - НЕ Е БИЛО ТОВА ЗА ПРЕД БОГА! Явно не е служил на Бога, а на себе си. АКО Е ЧЕЛ И ЖИВЯЛ СПОРЕД БОГА И БИБЛИЯТА, НЯМАЛО Е ИЗОБЩО ДА ХОДИ НА ГУРБЕТ.АКО Е УСЕТИЛ КАКВО Е БОГ, НИКОГА НЯМА ДА ГО ИЗОСТАВИ ЗАРАДИ ТЪРБУХА. КАК ТАКА МЛАД И СИЛЕН ЧОВЕК ГЛАДУВА?!? ЕДИНСТВЕНО АКО НЕ ЩЕ ДА РАБОТИ...НО В БИБЛИЯТА ПИШЕ: КОЙТО НЕ РАБОТИ, ДА НЕ ЯДЕ... Май е искал да опровергае това?!?

13

обективен

преди 7 години

Ахмед Муса е готин човек, нека прави повече проповеди, бг има нужда да приеме Исляма и хората да се откажат от кражбите, измамите, проституцията, изневерите, *** дерастията.

12

Ще уточни ли някой?

преди 7 години

Ахмед Муса някога плащал ли е данъци?

11

От глад?!?!

преди 7 години

В Пловдивско земеделска земя няма ли? Има, и е плодородна!На всяко социално слабо семейство се дават по 10 дка за обработване! Но сред онзи етнос желаещи да работят НЯМА.Виж,ако станеш последовател на някоя религия, рекламирана от упорите емисари, тогава паричките идват наготово.И някои, за сребърници ПРАДАВАТ и ПРЕДАВАТ България. Ще изчисли ли някой колко помощи и надбавки е взела майката на този, докато го е отглеждала? А за неговите собствени деца колко ли е платил българският данъкоплатец?

10

ОРТОДОКС

преди 7 години

ПРАВОСЛАВИЕТО Е ИСТИНСКОТО ХРИСТИЯНСТВО. ВСИЧКО ДРУГО Е НАТРАПВАНА ЛЪЖА.

9

хипотетично

преди 7 години

свидетел номер 7 ще потвърди, че бившият гладен евангелист понастоящем охранен ислямист е Гюленист, при което адвокат Елвира Хелзингска ще трябва да си намери друг клиент, освен ако не иска да придружи довереника си на разпит пред кадията край мавзолея в Турция.

8

Български гражданин

преди 7 години

Вижте само какъв нагъл поглед има! Отврат! ***!!!

7

Нас

преди 7 години

А къде са били Австрийските власти!!! Може би са търсили ефтина работна ръка!!!

6

наблюдател

преди 7 години

Забележете, отишъл в Западна Европа и приел исляма. За каква Европа говорим вече?

5

Hamdi

преди 7 години

*** са така... Те всичко ще приемат само да има изгода.Преди 15 години бяха християни,сега са мюсюлмани,а след 10 години ще са будисти.Такива забулвания няма при нас турците,това са *** работи,взели са някви пари от ислямисти и сега ги правят тези тъпотии.Много са долни и *** и са проблем.

4

Анонимен

преди 7 години

90-те години е бил радикализиран в Австрия а къде са били Службите тогава и те ли са се занимавали с Приватизация на Държавата

3

GENERAL GADORIAN

преди 7 години

Докога ще се занимават с тая ***!!!!!???

2

Анонимен

преди 7 години

Първо бил християнин после станал мюслуманин , кога най-сетне свестни хора ще пренапишат История на България в оригиналния му вид , няма Роми в България християни или мюслумани , всеки Ром който не желае да бъде наричан ром решава в един момент че е християнин или мюслуманин

1

boyko.uzunov

преди 7 години

Тоя бай Тошо щеше да изпрати на лечебна почивка в Скравена-там всичките му ислямски болести щяха бързо да бъдат излекувани!