10

Анонимен

преди 7 години

До ха-хаПо злобен е Стоян

9

Катерина Тошева

преди 7 години

До Анонимен Нямаш право на мнение ,какво значи анонимен .Страхливец ,не заставаш зад името си,а и зад думите си.

8

Катерина Тошева

преди 7 години

Браво Юлиана ,достойна си за победител фермер.Жалко,че не отиде на финала.Но и на финала ,злобата и подмазвачеството ,щеше да победи.,

7

Андрешко

преди 7 години

Фермата заслужават да спечелят или Стоян или Галя,но не мазния набеден хлебар,който през цялото време не направи един хляб,за да му видим майсторлъка.

6

Андрешко

преди 7 години

Най-после нейната приятелка успя да я изрита от Фермата или кръчмата с име Фермата.

5

Готино

преди 7 години

На мен фермата ми харесва,като формат е в пъти по-интересно от клюкарника наречен биг,вип,мип брадър..Стоян трябва да спечели за сметка на дразнещо лицемерния Серафим,от всички участници само рапърския суджук Dee разбра що за стока е Финци за което евала..

4

абсурдистан

преди 7 години

Моля те Юлянке , не се наричай македонка ,че със същноста си обиждаш всички македонци! ти си едно лошо същество,жестоко,арогантно с просташки изказ и елементарно поведение.Дано и фалшивия Финци да отпадне - направи ви всички на *** , но не и нас зрителите.Много сте жалки като се мазните на Нико меринджея без покритие.

3

Анонимен

преди 7 години

Някой гледал ли е последното предаване да каже е спечелил Кравефермата? Чух че онзи пенсионер спечелил щото продуцентите го бутали напред.Аз не го гледам щото таз телевизия не ми е интересна гледам само НОВА много по-добра е.

2

ТВ

преди 7 години

Кой гледа тая Ферма? Ако имаше зрителски интерес още като започна в Нова ТВ преди години щяха да направят втори сезон. Що за тъпотия е т'ва ами то турския сериал е по-интерен. *** телевизия тъпо предаване.

1

ха-ха

преди 7 години

Слава Богу че това нещо не стигна до финала. Няма по-злобно човече в това предаване от тази. В същото време пък всичко това е съчетано с болни амбиции :)