14

Kirelica

преди 7 години

Ciala Russia I Ukraine I Kazakhstan Uzbekistan I Dr pisat na kirilica *** amerikanski. TVa e istoriata ot koiato ti se sramuva6 . Bulgaria e velika I ште продалжава да бъде заштитавана.

13

123

преди 7 години

И Антарктида ли ще презастроим?

12

?????

преди 7 години

Да ни пита някой какво правим ние на този полюс? Или като чукчата изследваме защо като хвърлим тухла прави кръг във водата. Абе какви са тия грандоманщини бе?! За какъв паметник се дават пари и то къде? Има хора без ум в главата си и по-лошото е, че на такива се дават пари а на хора, които искат да правят наука не. От къде идват парите за това "велико" дело? Ако от бюджета - какво ще продаваме с този паметникн та за него да има средства а когато БАН иска средства няма пари за наука.

11

Анонимен

преди 7 години

Пимпирев изхрани родата си до девето коляно с тия експедиции. Някой да чул за наука от тия!? Параклиси,панетници, разходки това им е науката. Даже счетоводителката на СУ се разходи до там.

10

x

преди 7 години

Няма нужда.Харчите пари народни за тоя дето духа из ледовете там! Кой ще ви чете и гледа паметника,бе льольовци??!Пингвините,най-вероятно!!! И някоя баба мецана оцветена в бяло!!

9

SS

преди 7 години

да де, ама крайно време е тези безсмислени БГ експедиции в Антарктида да престанат! Една страна, която е в криза, не може да си позволява такова изхвърляне (на средства) !

8

Анонимен

преди 7 години

Много съдържателна научна програма, която основно се състои от вдигането на паметници и параклиси. Сега да построят едно читалище и музей на чушкопека и може да завършат успешно научните български напъни.

7

ТУРЧИНЬ

преди 7 години

Много хубаво.

6

Анонимен

преди 7 години

Абе що не сложат и на марс паметник.... ***...

5

МСН

преди 7 години

"Монголия е единствената страна в Азия, която използва кирилицата". Тя и Румъния е използвала кирилицата до средата на 19 век,предлагам и там да вдигнем паметник.

4

Гого

преди 7 години

25 години харчене на парички, а сега ще го увековечат с паметник.

3

До Kiro Kocha

преди 7 години

Благодаря човек, ти ми направи деня светъл.

2

Анонимен

преди 7 години

къде сте тролчетаааа:"народна пара, държавна хранилка, екскурзия платена от данъкоплатеца" и т.н. Хайде почвайте да плюете тиквата плювно и сие, изработете си копейките и незабравяйте минусчетата. ФАКТ, КАЗАХ!!!! ВЕНСЕРЕМОС

1

Kiro Kocha

преди 7 години

Интересно ми е кой е платил за това творение....