25

Нашите институции

преди 7 години

да следят как ще се развие следствието, какво ще е наказанието и какви случки ще се случат по-късно на тези мигранти. После нашите да си вземат поука.НПО-тата, действащи у нас, също да следят развитието на случая. После да го съпоставят с протакането на следствието относно мистериозното убийство на българин недалеч от Центъра за бежанци в София (та да не се стигне до разследване на мигранти-извършители) и после да искат обяснения от съответните наши институции заради накърнени права на българи!

24

до 31

преди 7 години

Еми то от " евроатлантик" неможе да се очаква нещо свясно...

23

Анонимен

преди 7 години

Чувал дъм от познати как дейсъва ОМОН. Тия са ги спукали от бой, а какъв ад ги чака още не ми се мисли.

22

Анонимен

преди 7 години

След снимките са подписали клетвени декларации, че ще си мълчат и са им дали по100 рубли на статистите.

21

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите и разбирам,че българинът освен от всичко разбира и от тероризъм.Как се подготвят квартирите,как трябва да се бият с полицията...Големи специалисти.Клавиатурни нинджи. Не могат да повървят,че уж тъпите руснаци се справят по-добре с терористите от умните европейци и американци.

20

****

преди 7 години

Сега на тези,Русия ще им се види тясна,не ми се мисли какво ще им се случи,мога да ги посъветвам от сега,направо да си слагат въжето,това е по добрият вариянт за тях.

19

Брунко

преди 7 години

до Большой театр Да се сражават с полицията? Полицаите сигурно са им позванили 30 минути преди ареста да се подготвят за сражение, но те се оказват доста мързеливи.

18

трингов

преди 7 години

до 5 защо не дойдеш в Москва бе специалист25674

17

САЩ

преди 7 години

Щом е в Масква може .. да ги сцепят от атентати рашките !

16

Анонимен

преди 7 години

Граждани на Молдова ли?Там не предстоеше ли референдум за присъединяване към Румъния? Да не би тези арести да са прелюдия към контрареферендум за присъединяване към Русия?

15

Пъзел

преди 7 години

Разликата е, че във Франция ги ловят след атентатите :)

14

Garibaldi

преди 7 години

Че е измислица е ясно, но поне изглежда по-реалистично в сравнение с цирковете в Париж и Брюксел.Без да наемат кризисни актьори, без фигуранти. Просто арестуват някакви с дълги бради и ни обясняват, че са потенциални терористи. След 11-ти септември ни програмираха да считаме за терорист всеки арабин (въпреки че службите на САЩ сами избиха съгражданите си.)Естествено, фалшиво е. Рутинна психологична-операция, но поне е реалистична и много ще клъвнат.

13

ивчо

преди 7 години

до 14евала чоджум и от тероризъм ра,збираш, бегай у ДАНС че те вземат, ценен кадър

12

До бивш терорист

преди 7 години

бивш терорист едва ли си, щото се вижда, че си настоящ glupak. На видеото не единия му потреперваха баджаците и кунките. Много добре знае какво го чака, и че докато е жив ще му се иска да е умрял. Ха ха, в ръцете на ФСБ, жална му майка!

11

Анонимен

преди 7 години

Руснаците не си поплюват! Сега право в Сибир.

10

Берлин

преди 7 години

Путин ги покани и сега цяла Русия ще пламне. Нормалните yшaкни ще пият водка в страх и ужас, благодарение на дребния.

9

PD

преди 7 години

И ние заловихме един такъв. Англо атлантическите правозащитници и техните лакеи в съдебната система издействаха да бъде освободен. И после направи фоерверка на Турско летище.Та последно кой се бори с тероризма и кой имитира

8

Анонимен

преди 7 години

масква, къде пак скрихте президенто, появете го!

7

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

АТЕНТАТИТЕ В РУСИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ СРЕЩУ МИРНИ ГРАЖДАНИ ,А СРЕЩУ ВОЕННИ И ПОЛИЦИЯ ,СЪЩО ТАКА И ВЪВ ВАЖНИ ПРЕДПРИЯТИЯ КОИТО НОСЯТ ПАРИ НА РУСИЯ

6

Санде

преди 7 години

Ще лежат в "Черния Делфин" в тясна тъмна клетка до края на живота си ! Там няма евроатлантически "ценности" и права на престъпника.