16

Анонимен

преди 7 години

хейс енчалс тава за тако намерят 70 хилети евро ште ко пипнат и изчезва песледно

15

Българин от Германия

преди 7 години

До авторката: Пишете "бълграски гражданин", но не българин. Работя в Германия, инженер съм, и ми е неудобно пред немските ми колеги, които не са очаквали, че има и други " българи", развалящи доброто мнение за нас, градено тук с години. Стига с тази "политическа коректност", и на немците им писна от нея.

14

Анонимен

преди 7 години

Кажете го това на Ник Щайн! Той е спец по разследването, пък и намери ли го тоя, сам ще го ступа, той има богат опит с български мутри ......: )

13

Анонимен

преди 7 години

Svetoslav ili Stanislav?V dve statii dve imena...koe e tochnoto?Ako tursete Staniclav, Svetoslav shte se e skril veche...

12

Евророма

преди 7 години

май, май, ама юни. сигурно се крие у нас. тук няма да го намерят, ако се крие в Европа, жална му майка, ще го издърпат за ушите.

11

Анонимен

преди 7 години

Германска националистична организация е определила награда от 10000 евро за сведение къде предбидава Станислав. Това е съгасувано и с немската прокуратура.Повярвайте ми пипнат ли го ...... дупе да му е яко. А те няма начин да не го намерят.Германците винаги добре си вършат работата.

10

jhg

преди 7 години

не ги жалете немците - поличиха си какжото заслужават,а ако си мислите че немците правят разлика мейду нас и ман г а ли те - много се лъжете Западада никога не ни е бил приятел и никога няма да ни бъде приятел !Спомнете се че само преди броени дни така наречения "Европейски" Парламент прие резолюция осъждаща Източното Православие - не Ислямът а Източното Православие !!!както казваше полковник Калъпчиев - пътя на България за европа е върху броните на Руските танкове

9

Анонимен

преди 7 години

Този *** или е в Турция, или вече е пришпорил към ИД. Само мюсюлманин може да извърши такава гавра. Може и Ердоган да им плаща, той така ще си отмъщава на ЕС. Скоро ще има чистка на мюсюлмани от Европа, много нагли взеха да стават. Пак ще се появи нов Хитлер.

8

Че ге ва ра

преди 7 години

Европейска заповед за арест за счупена ръка ! Кой ли съдия ще издаде такава!

7

Анонимен

преди 7 години

Защо мьлчахте господа немци когато бежанците се гавреха с руското момиче ? Докато не дойдоха руснаците да им теглят на всички по един бой не си мрьднахте прьста!

6

Пионерче

преди 7 години

Сатанислав стана славен вече всеки го познава

5

КОЙ

преди 7 години

Станислав Светослав ли е?

4

Анонимен

преди 7 години

Българин е!!!На някой може и да не му харесва,но той е българин,има лична карта на която пише ;)

3

Куха лейка

преди 7 години

Стига сте писали че е Българин може да е Български гражданин или селянин но не и Българин. Вижте имената на родителите му.

2

байван

преди 7 години

Светослав тук, СВЕТОСЛАВ там, май и вие не сте в час!

1

Анонимен

преди 7 години

Търсете го в някой бежански лагер.Направил се е на бежанец.