7

Журналист

преди 7 години

Тая, пишещата, така се е омотала ...Ех, ако и журналистиката ни беше като организираната престъпност ...

6

АНОНИМЕН

преди 7 години

ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ЧЕТОХ ЗА ГАЛЕВИ ,ЧЕ БИЛИ АГЕНТИ НА DEA ,АГЕНТИ ПОД ПРИКРИТИЕ ...?????ПО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛ.....ТИЯ ДВАМАТА ТРЯБВАШЕ ДА ГНИЯТ ДОЖИВОТ В ПАНДЕЛАТА.....АМА ТАКОВА НИ Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.....ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ...ЗА КОКОШКА НЯЧА ПРОШКА..

5

Дядо Пяшо

преди 7 години

От семейство Галеви е достатъчно да хванете само жената- тогава мъжа й сам ще дойде при вас!

4

...

преди 7 години

Хм, интересно как 30000лв са с по= виска стойност от 5000лв. Или просто сте изпуснали едно "с", ама си намерете вие къде!

3

чужденеца

преди 7 години

Ах тоя Боко наяждане няма.Първо им взе бизнеса,осъди ги(щото не пойскаха да му плащат)сега ще опоска и останалото.Баси ненаядното *** е тоя премиер.

2

Манол Кюстендилски

преди 7 години

А, нещо да каже по въпроса сестра Галева? Викат й още Мая Манолова, тя е видна кюстендилска комунистка, червена и в червата, алчна, ненаситна на власт и пари червена дрипа! Само че Боко тиквата, така да се каже, лидерът на ГЕРБаджийската престъпна пасмина, която е последното засега канцерогенно отроче на кървавата комунистическа партия, назначи сестра Галева за Омбудсман! КОЙ твърди, че пъпната връв на банкянската мутра с БКП и ДС е отрязан? КОЙ? За боянските сараи да не говорим!

1

Анонимен

преди 7 години

Галеви се припичат в Кейптаун, четат днес...БГ и се хилят ли хилят