14

Анонимен

преди 7 години

Пишете защо е транспортирано, това се учи някъде в 2-4 клас, да можеш да представиш тезата си.

13

Един от североизтока

преди 7 години

Хубаво са изредили имената на екипажа. Да бяха споменали и кои са родителите на бебето. .....щото у нас такива жестове са само за богоизбрани...

12

Анонимен

преди 7 години

Ти явно не четеш внимателно какво съм написал. А колкото до турските сериали, питай жена си дали ги гледам или не!!!

11

ивчо

преди 7 години

до 11ми щото екипажа са го дигнали от масата в къщу докато ти си гледал турски сериали.

10

Анонимен

преди 7 години

Изключително непрофесионално написана новина. Не става ясно защо се е наложило да се лети до Виена. Каква е диагнозата на детето и какъв е проблемът, че не може да се лекува в България? И защо е важно да знаем имената на екипажа, а имената не лекарите - не?

9

светнат

преди 7 години

Независимо чие е детето няма как да не ни трогне, че за мъничето са положени грижи и е закарано до болнично заведение, където са били в състояние да извършат съответната интервенция.Но все знаейки параметрите на Спартан, както и че за такъв полет санкцията идва от най-високо ниво искам да попитам - Байхой не си е дал Фалкона?

8

Наивен

преди 7 години

Дай боже това дете да бъде спасено. И да е кое да е, а не на някой. Бележката за успешното превозване може да е валидна за края на 19 век.

7

Анонимен

преди 7 години

Къде бяха, когато молих всички, да ми помогнат да прибера дъщеря си, която беше в кома, от Белгия? Кой ли не молих, всички си направиха оглушки, включитено и президента Първанов!

6

Цецо

преди 7 години

До Боил 4Благодаря, не знаех този термин... видях, че има руски произход, в българския език няма такава дума.

5

Цецо

преди 7 години

До Анонимен 3Да, наистина странно написана статия, аз също не разбрах добре... явно са закарали спешно детенце в Австрия, но поне да бяха казали нещо за състоянието му, а не да хвалят летците за успешно изпълнената задача. Не че искам да ги обидя, но си представям какво би означавало неуспешно изпълнена задача, не дай Боже...

4

Боил

преди 7 години

До Цецо,вземи Българският правописен речник и ще разбереш,дезертираш от армията в името на лични и партийни интереси! Като е такъв АС изтребител,пази родното небе!

3

Анонимен

преди 7 години

Аз нищо не разбрах за детето-кое,за какво?

2

Цецо

преди 7 години

До Боил 1Боиле, какво означава дезерция?

1

Боил

преди 7 години

Браво,след дезерцията на гражданина Румен Р.все пак имаме доблестни летци и ХОРА.БРАВО