96

Николай

преди 7 години

Европейски ***

95

Анонимен

преди 7 години

Ами да спрем да пазим границата и да пускаме всички мигранти. На нас това ни е по-важно! Да обяснят това на милионите Европейски граждани те нали ще доят американските туристи.

94

Анонимен

преди 7 години

Ами и за нас туризма е по важен от колкото ненужните визи за руснаци. Ако имаме правителство на място, тези визи трябва незабавно да бъдат премахнати.

93

Анонимен

преди 7 години

Да живеят европейските ценности и равенство! Сега нека някой от продажните ни д*пева*ци да каже, че сме европейски равноправни граждани.

92

данъкоплатец

преди 7 години

Значи аз по добре да не си плащам данъците а да си нахраняя децата и ако останат пари да се напия? Какво ще помогнат моите данъци на България и ЕС? А децата ми умират гладни....

91

Пенсионер

преди 7 години

Ми то в пенсионерския клуб по спазваме реда и правилата....

90

Анонимен

преди 7 години

Според нас е така а според вас как е ? Да не губим ние а да губите вие. Честито, това иска да ви обясни един лидер на който му викате диктатор.

89

Анонимен

преди 7 години

"Законът е бариера, над която орлите прелитат, под която влечугите пропълзяват и пред която говедата чакат!"

88

Анонимен

преди 7 години

Интресни са ми хората, които вярват в някаква суперсила, готова да защитава България - САЩ, Русия, ЕС, НАТО... Всичко е интереси, а българските политици халхабер си нямат за стратегически взаимоотношения и чакат само заради угидничеството си някой да ни обича и да ни пази. Ако например Турция реши да нападне България мислите ли, че ще е по-различно от тази реакция? Ще има "ама те Турция са ни стратегически партньор и няма да ви се месим". Ако нямаш силни политически аргументи просто загиваш.

87

Равни

преди 7 години

Както винаги всички в ЕС сме равноправни! !!

86

Шоп

преди 7 години

НАТО трябва да избомби *** и сичко ще се оправи.

85

бай Х

преди 7 години

от друга страна хем сме равноправни партньори със САЩ в НАТО, а на българите им искат визи за да пътуват до там...... кви партньори като ти нямат доверие да им отидеш на гости и минаваш по каналния ред все едно си от афвганистансъщото е и мозъците от брюксел заедно в евросъюза ама иначе като стане дума за визите то тогава всеки за себе си -стария руски модел пръв сред равни или всички са равни но някои са по равни и т.н. навсякъде една и съща история време е ясно да си разбереме мястото тук

84

Бай Х

преди 7 години

до 94 - в последните години ни набиват в главите - че като се прави нещо трябва да се търси задължително някаква полза .. това е доста опростено мислене тип бай ***, и то се налага като модел на поведение при коминикирането ни с другите държави. Чисто човешки е много тъжно да ти обясняват, че е нормално, всичко което правиш да е с цел да извлечеш някаква полза. - с това до тук

83

бивш евро-оптимист

преди 7 години

Няма що, гов..а европейски. Един вид, да знаете че ние бихме приложили закона, но вие от БГ сте си отреп..и, за вас не важи и няма да приложим закона. Иначе всички сме равни, ама някои са по-равни. Затова ли влязохме в този ке..еф, ние и тук сме се нагледали на решения, взимани по целесъобразност, а не по законосъобразност. Солидарност, братство, равенство, оди на радостааааа, закривай, вашта .......

82

Анонимен

преди 7 години

Какви визи, какви 5лв. бре! Вие да сте чували, че Германия е все още окупирана страна и за т.н. "канцлерски акт" от 1949г?! Ами вземете прочетете малко и ще ви се избистрят въпросите относно ЕС и САЩ.

81

Анонимен

преди 7 години

До краят се вижда вечеА до тогава твоя вожд Путин ще е в мавзолея при Ленин :)

80

юбералес

преди 7 години

Има решение, нарича се европейски паспорт.

79

Анонимен

преди 7 години

За нас от този съюз няма никаква полза, ние търпим само негативните последици. Не виждам защо продължаваме да сме част от него!

78

Анонимен

преди 7 години

Съюз не се прави така. Явно и този съюз няма да го бъде дълго. Очевидно се крепи само на финанси и на нищо повече, НИЩО. Останлите принципи са просто за пълнеж.

77

Анонимен

преди 7 години

Мда, а когато се налагаха санкции на Русия, от които много държави страдат, тогава нямаше "Разберете, не става въпрос само да приемем решение, а да отчитаме негативните последици от него", тогава било въпрос на принцип и нямало значение какви ще са негативните последици.