17

Анонимен

преди 7 години

"""Всеки ден ще проверяваме и няма да отваря заведението докато не сме сигурни, че в това, че този гризач вече липсва""" - Обявявам този Плъхмен за персона нон грата! Инспекторите лично ще се погрижат този безпардонен и своеволен плъходин да "липсва"! Казах!

16

Плъх

преди 7 години

Аз като съм плъх нали и аз съм хора бе бате?

15

майна

преди 7 години

Aз пък се чудех, защо баничките там са ми най-вкусни.

14

Анонимен

преди 7 години

Стара поговорка:"Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава!"Асоцияцията с нашата държава е "страшна" - Плъхове МНОГО (депутати, министри, "баш бизнесмени"), а Баницата (Държава и Народ) ЕДНА!Не е виновно животното!

13

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо да е противна сцена. Ами животното кво да прави. Да се хвърли от Айфеловата кула ли? Аре стига с тъпизми. Живо същество е. Било плъх. Ми плъх е, кво, търси си храна. След като има достъп до там ще яде. Слагат си един мишегон и честотите ги пъдят. В Холандия е забранено със закон избиването на дребните гризачи. Просто трябва да се пъдят.

12

Анонимен

преди 7 години

Споко , бе хора! Плъховете никога не ядат лоша стока!!!Ако ви се падне баничка наядена от плъх, отстранете наяденото и яжте спокойно-това е годно и качествено!

11

Анонимен

преди 7 години

Това е рататуй ... Главния готвач на баничарницата... Просто дегостира

10

Анонимен

преди 7 години

Ех,ако знаехме какво ядем,нямаше и трева да пасем,след обилното наторяване от домашните любимци,гледайте какви са мини ,като се стопи снегът!

9

Анонимен

преди 7 години

ВЕЧЕ ЧОВЕК КАТО ВИДИ БАНИЦА ЩЕ МУ СЕ ОТЯДА, КАТО СИ СПОМНИ ЗА ПЛЪХА.

8

дрон

преди 7 години

не , не може така . не си е платил няма касова бележка... т е т о в а с и е ч и с т а к р а ж б а . п л а д н е ш к и о б и р .... отива на съд ..... не не може така. все пак сме е с .

7

Анонимен

преди 7 години

Това не единичен случай,по интересното е кой е наредил да се свали видеото от мрежата,кой,кои....кой.

6

Сп??нс

преди 7 години

Всяка година като си ходя до България отпадат неща - вече не купувам салами ,дори тези от по 20лв , закуски мноого отдавна не ям , защото вече никой не ги прави както трябва. Наложисе да си купя хлебопекарна , заради "имитиращия продукт с вкус на Хляб" Майонеза ,маргарин и др. ,защото е 80%палмово маслоВсякакви газирани напитки ...само домашна ракиика .Карам на ориз със зеленчуци , картофена супа , постен гювеч и риба (имам един познат дето обикаля язовирите)

5

светнат

преди 7 години

Плъхове има навсякъде. Дори в центъра на София, където живея, редовно засичам екземпляри да се усукват около кофите за ***. Но си е бая гадно да шетат в заведения за хранене, независимо че рискът за здравето на хората е нищожен, несравнимо по-малък от този, например, да се подхлъзнат на плочките на съответната баничарница.

4

ined

преди 7 години

Абе не сте ли чували за опитни плъхове - Щом ги яде плъха и не умре значи баничките стават за ядене.

3

Анонимен

преди 7 години

нормално е. все пак живеем в свинарник, а не в държава.

2

Анонимен

преди 7 години

Плъхът е пич а баничарите са за бой.

1

Пловдив

преди 7 години

До повдивчани и гостите на града:Уважаеми граждани просто не купувайте банички и кифлички от подлези гари и всякакви пръкнали се павииончета на знайни и незнайни места в града.Плъхове и мишки има навсякъде но те са част от екосистемата.Проблема е кой умник разреши в подлези и на спирки, в разни павииончета да се продават закуски.Просто е : Не купувайте !