8

до номер 9!

преди 7 години

Или си мн0го млад, или нечетеш история, или "преливаш " от отрицателна енергия:Майката на Левски може и да е носила забрадка: тогава са били години на турска власт за района, турската власт е нАЛАГАЛА обичай, език.А ако си МИСЛЕЩ човек, МИСЛИ за облеклото през различните епохи и за различните слоеве от обществото. Стреми се да привличаш ПОЛОЖИТЕЛНА енергия, да разсъждаваш, да излъчваш самият ТИ положителна енергия.

7

Анонимен

преди 7 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ..ВСЪЩНОСТ МАЙКАТА НА В.ЛЕВСКИ НОСИЛА ЗАБРАДКА ХИДЖАБ Я ПОТЪРСЕТЕ

6

PD

преди 7 години

Новината е стара, и ситуацията вече е съвсем друга. След гореописаната договорка, бяха предоставени около 40 автобуса, които умерената опозиция (или отделни провокатори) обстреляха. Прехвърлянето на отговорността, за провалилата се евакуация, даде повод за медийна война, а междувременно тече операция по зачистване на последните "бунтовници"

5

Анонимен

преди 7 години

И ВСЯКАКВИ ХАНОВЕ И ТЕ СЪЩО...НО КЕМАЛ АТАТЮРК БИЛ НАЙ ВЕЛИКИЯТ ГОЛЯМ И БЕЗ БРАДА МЪЖ ААА?

4

Затворко

преди 7 години

Никакво договаряне, бой на турските и американски мекерета. До два дни Алепо ще е сто процента под контрола на сирийската армия.

3

Анонимен

преди 7 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ Х.БОТЕВ БИЛ НАЙ БРАДАТИЯТ БРАДАТ МЪЖ НА СВЕТА

2

Анонимен

преди 7 години

Брадатите умерени канибали ще бъдат евакуирани на два метра под земята, а някои директно мумифицирани в мавзолеи и пирамиди от изкъртен бетон. Мачкай Вова гадовете!

1

Анонимен

преди 7 години

Къде ще се евакуират, при работодателите си в краварника ли?