5

sid

преди 7 години

Държавата ни е супер.Рай за престъпници и измамници.Никаква Америка тук е демокрацията. Елате в България с малко мозък,много мускули и връзки можете да станете и министър председател.А що се отнася до жените скритата проституция отдавна вече не е скрита.Тя е и в политиката.

4

Живко Марков БНРП

преди 7 години

Сегашните управници да прочетат тогавашните закони и да ги приемат според сегашните обстоятелства.А то сега има ученички майки ромки.В междучасията си ходят да кърмят.

3

Живко Марков БНРП

преди 7 години

Навсякъде е така.За хляба за заплатата си всеки е готов на компромис.Управляващите създадоха условие за тази лъжа в образованието.Дали учиш 5 или 25 преподавателя има норматив учебни часа. За 5 ученика му дай минимума 650лв.а за максимума ученици в клас максимум заплата.Защо директорът трябва да подсигурява Хикс брой ученици за всяка паралелка.Няма брой ученици няма паралелка няма заплата няма учител няма училище.Топлата вода ли ще откриват.По соца беше същото по селата.Сегашните управници да п

2

Анонимен

преди 7 години

Останаха ли в училище живи души, това е въпросът... Резултатът от "мъдрите" реформи на любопитни лаици и лакоми духовни кастрати беше ясен за много от учителите и те предупреждаваха за последиците.Просто ликвидират общественото образование. За сметка на частното.Имало едно време българско училище...

1

Анонимен

преди 7 години

Не знам как е в това училище, но виждам как е в 109 ОУ. Пълна трагедия с рушветчийско пегагожки привкус,постоянно хленчат за пари ,вменяват вина за всяко едно нещо и се прикриват един друг, истинска ОПГ. А тези с допълнителните дейности са от крадец нагоре,като се оправдават че всичко е в името на децата.