27

Анонимен

преди 7 години

Браво на В.Путин! Истински държавник!!!

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32Лошото , че България пак е на страната на булката, ама то с външни министри като къдравата Сю и президент като Чехлю *** какво друго да се очаква ? ...

25

Дедо Гого

преди 7 години

Абе, всички сте зяпнали във Владимир Путин...Що не кажете нещо за любимата ви канцлерка ?

24

Анонимен

преди 7 години

Сняг се сипе вече вън. От далеч се чува траурен звън.Тропат с малки крачетаРуските грозни джуджета -ту-наляво, ту-надяснобързат с автомати , ясно!Тръгват с тежката шейна,да обходят те света.Не ги спират студ и мраз,и във празничния час те гомната си оставят,кой е слушал *** не забравят.

23

Пич

преди 7 години

Многоо яснооо

22

THE JOKER

преди 7 години

Путин е долен лицемер, продажник и мижитурка.

21

anonimen

преди 7 години

dobre 4e e Putin ako be6e ostanal Elcin Rusiq 6te6e da e v polujenieto na Balgariq,vsi4ko uni6tojeno i razgrabeno,i smenq6ti se kradlivi pravitelstva koito koleni4at na Evrosaiuza i Amerika

20

руски кенеф

преди 7 години

учудвам се на акъла на тези,как може комунист да е най влиятелната личност в света .Нима не знаят ,че комунизъм е=на фашизъм , този фашист военно престъпник трябва да трие наровете в зандана А не да се възхвалява .Това показва ,че колкото си и по нагъл престъпник получаваш повече овации Забравиха ли престъпленията на лилипута в ГРУЗИЯ ,МОЛДОВА и УКРАЙНА ,забравихте ли договора с който РУСИЯ гарантира теритотиалната цялост на Украйна!!!Плюя на такива които не спазват дадената си дума !!

19

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин...и по-войни на глава от диктаторите е на първо място !

18

Анонимен

преди 7 години

Кученцето показва каква роля отсега нататък ще играят пред Путин, Нео-либералните Педетолерасти от Брюксел, след прогонването от Доналд Тръмп на африканските обезьяны от семейство Хюсейн Обамови от Чичо Томовата Колиба/ Белия Дом.

17

Анонимен

преди 7 години

Путин е жалъкк Хобит.Форбс изобщо не го е посочвала никъде, това е поредната лъжа на руските сайтове и ***.

16

Наблюдател

преди 7 години

Дори и кученцето му е фен!

15

Анонимен

преди 7 години

Ако беше лидер на свободния свят, може би щях малко да му завиждам, но той е лидер на световната идиотия.Не мога да му завиждам, че трови хората с полоний, или че им организира авиокатастрофи, или че плаща сметките на *** от сорта на Кадирови Ассад, нито че слуги са му такива клоуни като Чуркин.

14

Анонимен

преди 7 години

До това е.В Украйна ли е свободния свят,или в Сирия или преди това в Нагорний Карабах или в Чечня.И за Балтийските републики не може да се примири и все рови и копае,и в останалите бивши СССР републики.Да си световен лидер,значи да носиш името ЧОВЕК,а не Убиец.В Русия мафията е над 500 000 души.Не може да се справи с проблемите в собствената си страна бил`лидер на свободния свят`, на обратно!Икономиката на Русия върви към дъното,Путин бил известен но Никоя държава не желае да инвестира в Русия.

13

това е

преди 7 години

Путин е лидера на свободния свят и добър президент на братска Русия,колкото и да го плюете не може да промените истината.

12

Анонимен

преди 7 години

Хаха :)))И за какво да му завиждам на тоя фъстък?Затова, че жена му отиде при 15 години по-млад ли?За това, че половината свят го псува?

11

Някой

преди 7 години

Вярно е! Путин е най-влиятелния човек за пореден четвърти път.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9,10,11,13Обикновена бг завист,нали

9

Анонимен

преди 7 години

До ЗападноевропеецХАХАХАХАХАХХАХХАХААА........

8

Анонимен

преди 7 години

Та с какво е влиятелен?Народът му се чуди от най бедния до най богатия се чудят на къде да избягат от Русия.Продава най стратегическите си предприятия,100 евро-10 000 рубли,защото води военни действия първо в Украйна,после в Сирия.слухти навсякъде по света, и създава интриги,подмазва се на всеки,който не му играе по свирката.Русия е назад с икономиката си,защото там до обяд се работи,след обяд се пие.Важно е за пиещите руснаци и рускини,които са на всеки ъгал да има водка и агарцьй