29

kiorsufra

преди 7 години

Te sa mnogo umoreni ot tejkata rabota.No samo belene 6te gi opravi.

28

Скитник

преди 7 години

Докато има овце да ги търпят...........За *** е важно салатката и ракийката, като види някой да протестира за нещо се подиграва.... *** народ слаба и бедна държава

27

!!!!!!

преди 7 години

Че то сега кой ги уважава ?

26

ivaka

преди 7 години

Това най-вероятно е неплатен отпуск . Ние нормалните хора имаме право на 20 дни годишно - депутатите отдавна подминаха 50 дни.

25

Анонимен

преди 7 години

Дерибеите не се вълнуват какво мислят хората, на тях тази *** народа им трябва само на избори. Ако народа сам не им покаже, че той им е работодател, те сами няма да го възприемат. Най-нагло си вдигат заплатата дават си отпуск и то сериозен за всеки празник, а за народа бизнеса се бил възмутил, че имало много почивни дни. 7 милиона се възмущават от депутатите, а те най-*** продължават да наглеят. Не ходят на работа, почиват нон стоп, а ние трябва да им плащаме, е до кога.

24

Анонимен

преди 7 години

Дали ще почиват, или ще ходят на работа все тая.Няма никакава разлика и полза.

23

вбесен

преди 7 години

Хич да не се връщат.....

22

Честен човек

преди 7 години

Да грабне човек нещо с оптика, че като ги подпука ............................

21

Анонимен

преди 7 години

До Георгиеваигурно е така, защото когато ТЕ работят самовредят, а когато работим НИЕ - все някой печели. Е, не сме ние печелившите...

20

Анонимен

преди 7 години

ние и да слеем празници,получаваме най-много седмица,а после отработваме. те какви са ? богоизбрани?

19

Ха ха

преди 7 години

Никой нямало да ги уважава???? Ама те наистина си мислят, че дъжд вали!

18

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

ДА НАМАЛИМ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ ЗА ДА ИМ СЕ УВЕЛИЧИ РАБОТНОТО ВРЕМЕ. НАЛИ НИЕ-НАРОДА СМЕ ИМ РАБОТОДАТЕЛИ??? ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ СЪКРАЩЕНИЯ В ПАРЛАМЕНТА. ОТ ПЕТ ДЕПУТАТИ ДА ОСТАНЕ САМО ЕДИН. ТОЙ Е ДОСТАТЪЧЕН И ЩЕ МУ СЕ УПЛЪТНИ РАБОТНОТО ВРЕМЕ: ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО СЪБОТА (ВКЛЮЧИТЕЛНО) ПО 10-12 ЧАСА, КАТО НАС РАБОТЕЩИТЕ(БЕЗ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ) В БЪЛГАРИЯ.

17

Георгиева

преди 7 години

Защо почивката им е толкова горяма,нали приех да не се сливат празници?!?Или за тях може,а за нас-не?!?

16

xaxaxa

преди 7 години

В сегашното състояние на икономиката 300лв минимална пенсия не е популизъм, а да се работи повече в полза на народа и да се почива по-малко е популизъм????? Кви патриоти сте вие бе смешници!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

честно казано все ми е тая дали ще почиват или ще работят,то от тях полза никаква.Да наемат една счетоводна къща да разпределя бюджета и да си одят дома.20 души счетоводители спокойно могат да вършат работата на тези 240 угояващи се

14

кандидат депутат

преди 7 години

Хора, спите ли?

13

Анонимен

преди 7 години

ии аз гласувах пред шефа почивка 19 дни покрай нова година, ама на първо четене ми я отхвърлиха!

12

Анонимен

преди 7 години

Депутатка от Герб ползва служебен автомобил да кара съпруга си на работа,да ходи до мола за подаръци с дъщеря и внуче.Депутатите работят в сряда,четвъгтък и петък от 9до14часа.Ако гледате парламентарния контрол всеки петък в 11часа в зала са 5,6депутата и тези,който отговарят на въпрос.Докога ще плащаме безхаберието и разсипията и комфортният им живот.Никога Герб,ама никога,особено ако виждаш всеки ден отблизо делата им.

11

Анонимен

преди 7 години

Добре де, нали нямаше да се сливат празници, нали всички трябва да бачкат, те за какви се мислят и те ще почиват като всички останали. Какво е това безочие, хората за цяла година имат 20 дни отпуск, а те си пускат само сега 19, после за великден ще си пуснат 20, после лятна ще вземат 40 и т.н., а кога ще работят и то всеки ден поне по 8 часа.

10

Анонимен

преди 7 години

Нагли, нагли та нагли. Как не ги е срам тези нищо неправещи хорица. Време е да си ходят, това е видно. Хорта трябва да изрият всичко от там.