11

една

преди 7 години

Една от ноговия етносЕмел Етем , лъжеше и обещаваше, а после прибираше парите и хайде в Монако и си построи комплекси, та затова не му се вярва на човека.Нека видим дали ще получат помощ.А , между другото , къде е Емелчето Етемовата?

10

Влак

преди 7 години

Каква е разликата ,извънградско 100 км.в час и населено място 100 км. в час ? Защо не се е случило преди населено място с висока скорост ? Нещо не се връзва .Ако е карал с висока скорост и рязко забил спирачки има голяма вероятност вагона да излезне от релси ,но всеки машинист го знае какво следва .

9

Анонимен

преди 7 години

Ердоане, това не е Доган, а Бойко. Като каже, ако трябва от Доган ще вземе, но къща ще имаш!

8

Анонимен

преди 7 години

Ако информацията е на хартиена шайба, разчитането е за секунди. Ако е на флашка, са необходими няколко минути. Струва ми се, че се мъчат да изфабрикуват нещо прикриващо.

7

Анонимен

преди 7 години

Днес някъде мернах, че един бивш шеф на БДЖ казва, че тахометъра се разчита за 5-10 минути , а тук нито дума вече четвърти ден !!!! Защо ли ????

6

Анонимен

преди 7 години

Няма ли да има разследванеИли някой ще си измие ръцете с машиниститеМного прилича на поведението на Кьолнската полиция миналата Нова година

5

Шаран БГ

преди 7 години

Нищо не разбирам ! Всички железничари знаят, само тези са хванати от гората и са подкарали влак с пълни цистерни със скорост от 100 км/ч.!?!? Хайде де. Те тези машинисти друг път не са карали ни бензин, ни нафта или други опасни товари.Имаме достатъчно много добри български специалисти по ЖП катастрофите. Нека те да се произнесат официално!! А кой иска,нека си търси експерти от чужбина и да им плаща.

4

te eba v gazaa

преди 7 години

пии един аспирин

3

Анонимен

преди 7 години

Хитрино вече се поизхаби като тема, защо не вземат да пуснат малко журналистката с бурката да провери дали се спазва законът за забрана на бурките?

2

Анонимен

преди 7 години

Ай стига сте ни занимавали с този конак повече! За Мизия едва отбихте номера, Бисер го забравихте за ден, а с тези потурлии от Хитрино ставаме и лягаме цяла седмица! Зер и главният пожарникар на Републиката (бай ***) само там инвестира поривите на сърцето си...

1

Анонимен

преди 7 години

Който иска да направи дарения да отиде на място и да види каква е обстановката там с очи и лично да помогне с каквото може тези sms с дарения половината отиват за организаторите така че кой както прецени