23

Анонимен

преди 7 години

До Nadia NikolovaКак сте от червения Ку Клукс Клан?**********************************Е от кога ББ и ЦЦ на квадрат, станаа ***??? Или това е докато се оползотворят едни пари...

22

Аз

преди 7 години

Дано не се подхлъзнатз. РБ ще използват евентуално оползотворяване на мандата за бонус при следващите избори за да обяснят на елекората как едва ли не те са запазили стсбилността в държавата. BTW вече го правят!

21

Анонимен

преди 7 години

До Nadia NikolovaЩом не могат едни без други, значи си отиват дружно!

20

Анонимен

преди 7 години

До дКъде по-назад ще ни върнат? Има ли от това по-назад? А ако ГЕРБ послушат РБ - това ще е последният пирон!

19

маде ин Булгари

преди 7 години

Автентична десница няма! Има генетично сгрешени политически порноактьори!

18

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА ! НЕ САМО С КАМЪНИ А И СТОЯГИ---ИЗБОРИТЕ ПАК ЩЕ ГИ ФАЛШИФИЦИРАТ

17

Петков

преди 7 години

До Анонимен блиц бил пуснал, ами пик кво се бавят!?

16

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ Е АВТОРИТАРНА ПАРТИЯ - ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ СЕ ВЗЕМАТ ОТ БОРИСОВ.ВРЕМЕ Е И ТОЙ И ЦЯЛАТА МУ КЛИКА ДА СЕ ИЗРИВАТ ОТ ВЛАСТТА, ЗАЕДНО С ОГРОМНОТО СТАДО БЕЗПОЛЕЗНИ ХАЙЛАЗИ, КОИТО ЗАДРЪСТВАТ ДЪРЖАВНИТЕ УЧРЕЖДЕНИЕ.

15

Анонимен

преди 7 години

До дТ.н. народ в България е мазохист , който му обещае 1 000 лв. пенсия и 2 000 лв. заплата ще гласува за него. Това прави БКП-БСП вече над 50 години , а пенсията си е 160 лв .

14

д

преди 7 години

Евентуално спечелване на изборите от БСП, ще е ужасен крах за държавата ни, ще ни върнат десетилетия назад

13

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Др. червен *** какво значи стари муцуни , да не би БКП-БСП да са нови муцуни .Само за сведение , най големия икономист , който фалира България с Жан Виденов сега е супер икономист .

12

Анонимен

преди 7 години

Единственото тъпо решение е БКП-БСП да прави правителство с Премиер К. Нинова . Така т.н. народ ще разбере кон боб яде ли .

11

Анонимен

преди 7 години

Блиц пуснаха новина няма да има коалиция отиваме на избори

10

do 2

преди 7 години

Абсолютно си прав! Мен ченгетата едва не ме унищожиха след като взеха властта в организацията, която работя. Братче, повярвай ми филмите дето ги гледах с главни действащи герои ченгета, прескочили лустрацията, надминават и най-якото въображение! Чудовишно! За мен такива неща не са нормални да стават в нормална държава. Вярвай ми.

9

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

И ние гражданите приемаме сериозно наглостта ви да се мъчите да съставите ново правителство от стари к..рви.И си подгатвяме камъните, с които ще ви изгоним през януари. По стара нашенска традиция януарските протести винаги завършват с успех за народа и крах за управляващите.Явно обаче не сте си научили урока !

8

зъннннн

преди 7 години

граждани, сложихте ли си касичка волни пожертвувания за телефоните в асансьорите с месечен абонамент през сателита!

7

До 1 Анонимен

преди 7 години

Защо ли? Я си спомни (спомнете) периода наречен "Възродителен процес" и ще си отговориш на всички въпроси.

6

Пешо

преди 7 години

Какъв кабитет бе те са във предизборна кампания в Хитрино организирана от мъката и скръбта на хората!Със средства на държавата и от помощи отделени от залъка на хората които ясно показаха че вече не искат да ги управлява мафията ГЕРБ!

5

Джедай Мастър

преди 7 години

Хаха, джоукърите от РБ са толкоз жалки, че това "с уважение, сериозно", направо прилича на сарказъм, какъвто на Цветанов не е присъщ.

4

..............

преди 7 години

Докопа ли се мутра до власт отърване няма само куршум му е майката!Някой навит да се самоубива може да се прежали и да реши проблема!