8

Къдравата Сю

преди 7 години

И как ще живеем без това лилаво вещество?!

7

Анонимен

преди 7 години

СИЛНО СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ ОСВЕН РЕФОРМАТОРИТЕ И ЛЪЖЕПАТРИОТИТЕ НЯМА НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА ВИДЯТ ПАРЛАМЕНТА ОТ ВЪТРЕШНАТА МУ СТРАНА. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ НАДЯВА ВСИЧКИ ТЕЗИ, ЗАЕДНО С ГЕРБ ДА РАБОТЯТ В ЕДНА ДРУГА СГРАДА С ПОДСИЛЕНА ОХРАНА И РЕШЕТКИ

6

sport

преди 7 години

До АнонименТая мантра дето сте я наизустили всички заблудени няма ли да спрете да я пеете? Не е актуална вече, сменете плочата, това е от 20 години насам. Ако някой друг беше поел държавата след Жан Виденов, България вече нямаше да я има. Много ви е лесно, българските държавни предприятия, от които се крадеше на богато да съществуват на гърба на цялото общество. Ама при пазарна икономика нещата не седяха така, поръчките изведнъж намаляха, защото предприятията са били водещи през 70-те и 80-те

5

електорат

преди 7 години

Мале, мале, мале, какви словоизлияния, какви пророчества! Не само че ще влезнат в парламента, ни и си ще са златен пръст!

4

Анонимен

преди 7 години

До Мм ДааПази Боже д(р)еформаторите, т.е. костовистската сатанинска следа да се пръкне отново да управлява България. Не че сега сме цъфнали и сегашните не са одрали кожата на България, но всички знаем, кой уби България като икономика, общество, духовност, справедливост. И кой започна най-гнусното в управлението - продажбата на държавата на чужди сили и интереси. Ако тия завладеят властта, ще унищожат и онова малко нещо българско, което все още диша и свети. Чиста проба компрадори.

3

Мм Даа

преди 7 години

Ако се въведе мажоритарния вот ,не само реформаторския блок но и 95 процента от сегашните дюмбели няма да са в парламента.Това и без да сме политолози го знаем ,друг е въпросът дали същите тези дюмбели ще позволят това да се случи ,аз мисля че не.

2

Ще има!

преди 7 години

Кариеристите ще се пребоядисат, ще се прегрупират и пак ще са вътре, що иначе картофи и овце...

1

Анонимен

преди 7 години

Това ще е празник!