16

До 19

преди 7 години

Той вече влезе в топ 10. Беше ОСМИ в света през август 2014-та, ама откъде да знаеш.И как не ви омръзна да пишете небивалици - не тренирал както трябва, не работел върху себе си и т.н. подобни дивотии, а няма тенисист в топ 1000 (ХИЛЯДА), който да не го прави, че и етзи по-назад също. Май изобщо не можете да осъзнаете какво е да си 17-ти в света, където е нашия Гришо сега....

15

Ицо

преди 7 години

Най-голямото разочарование за мен е,че този силно прехвален тенесист уж е българин ама не може много добре да говори на български!

14

Анонимен

преди 7 години

Българската нация е най-голямото разочарование, защото така и не се състоя

13

Обективен

преди 7 години

Всъщност има много кандидати за разочарование на годината и най-често за това има пръст някоя контузия, за която не знаем. Федерер къде беше в началото на годината и къде изпадна. Надал в края на годината беше голямо разочарование и даже и нашия Гришо записа първа победа срещу Надал. Джокович в края а годината също разочарова. При Гришо наистина имаше голям спад, но после се върна сред 20-те най-добри. Не бих казал, че точно нашия Гришо е най-голямото разочарование за 2016-та.

12

Фен

преди 7 години

Казаха ли му го в очите най - накрая. Мачкай Дришооооооооооооооооооо

11

Анонимен

преди 7 години

КАУНКЕ,КОГА ТИТЛА РАЗЛИНА ОТ ТУРНИРИ КАТЕГОРИЯ 4?

10

JJIvanov

преди 7 години

Съвет да не носи опасни документи вкл лични,банкови, телефони на снимката е прецакан от тежко терористични съоръжения вероятно в банкова карта..С подобни проеблъчвания с е сблъскахме при наглите убииства на хиляди граждани н а Мексико и САЩ с имитация на тн "свински гриП"..високо ниско радиоактивните черни проникващи облъчвания са свързани с производсвото на холограмни и други терористични оръжия за масово поразяване чрез обсебени от тип"ЧУМА Масови убиици" хардуерно софтуерни комплекси

9

vlady

преди 7 години

Крайно време е да последва примера на прославените футболисти Валери Божинов и Николай Михайлов - да наблегне на алкохолната подготовка, финтовете по масите в чалготеките и интензивните тренировки с певачки.

8

Dinosaurus

преди 7 години

Ало, верните фенове, прочетете поне първото изречение - "българската звезда"! Самия Гришо се срамува че е българин и дава мило и драго да скрие произхода си; не се вестява тук и се прави на космополитен отворко. Типичната му българска характеристика е само "пази боже сляпо да прогледа" и това, че всички са му виновни. На каквото си постила, на това лежи!

7

Анонимен

преди 7 години

Тук не става дума за злоба или омраза. Нашето момче е отвеяно, защото фокусът му е на други места, но не и върху тениса. Толкова ли нямаше една нормална жена за него, че да се кротне и да се съсредоточи върху играта си?! Ами той се държи така сякаш още 30г. ще играе тенис! Ами крайно време беше за подобна класация...!

6

Цвинокио

преди 7 години

Понеже тия под мен не излизат от тенис кортовете: Па Вие що не сте по-добри от него ?

5

ко

преди 7 години

поне сме грамотни и горе-долу говорим смислено за разлика от асковския пъпешец надценен.

4

Анонимен

преди 7 години

Охо, тази "класация" е направо мехлем за комплексирани хейтърчета, за които единственото им усилие от живота е да се движат между компютъра, кухнята и тоалетната, но пък за сметка на това са крайно щедри в "професионалната" си оценка за който и да е понапреднал българин. И си мислят: "Какво си позволяват разни ми там трудещи се и успяващи нашенчета. Ще ги види мама и ще започне пак да ми натяква: Виж, бе, виж хората какво правят, а ти само едни лай..на произвеждаш"

3

42

преди 7 години

И все българка не се намери за него...

2

42

преди 7 години

Хасковлии все нещо не им достига.Виж, ако беше отдругаде щеше да е на върха.

1

Анонимен

преди 7 години

изглежда характерен представител на етноса: започва добре, създава надежди, но не успява да завърши започнатото.