16

Патриот

преди 7 години

Стра Ш но тъ пия български народ не разбра най-накрая, че само Патриотчният блок ще вдигне тая държава на крак!!!

15

До 22 дни

преди 7 години

По закон, независимо, че е в оставка, докато няма избрано друго правителство Борисов е ДЛЪЖЕН да се занимава с текущите проблеми на държавата. А как се "занимава" е втори въпрос. Дали нещо прави,за да помага или всява повече хаос се вижда. Много пиар, много нещо. Не сме длъжни да му благодарим за неща, които е длъжен да прави. Кеф му - искам да съм Премиер, кеф му - не ща. И всички сме в потрес колко е велик.

14

Анонимен

преди 7 години

ДРУГАТА СЕДМИЦА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ В ОСТАВКА ЩЕ СИ ТРЪГНЕ.ЩЕ ИМА СЛУЖШЕБЕН ПРЕМИЕР

13

Анонимен

преди 7 години

Този Инджев още ли пълзи по земята.

12

Всеки,следящНовините

преди 7 години

в медиите знае, че вече години наред Инджев се появява в навечерието на предстоящи избори и казва по нещо неприятно за някоя формация, която участва в тези избори или се готви да участва. В не един от тези случаи оклеветените го разобличават.Въпреки всичко, клеветническото, подиграващо или обругаващо изявление на Инджев бива качвано в интернет и винаги, когато напишеш в търсачката името или абревиатурата на оклеветения, материалът на Инджев е сред първите заглавия, които се показват.ЗАЩО ???

11

смЕх

преди 7 години

Всички знаем ,че тиквата e в поза партер пред големите началници . Представете си ,че му наредят да подкрепи деформаторите що ще чини тогаз ще слушка ли или ще се направи на мъж.

10

за 22 дни

преди 7 години

и без това БОРИСОВ е изцяло зает с много тежки случаи ТОЧНО когато е оставка и ВЪПРЕКИ ТОВА точно БОРИСОВ действува активно с душа и сърце за разрешаване на проблемите, които са ЕКСТРЕМАЛНИ!Да продължи да ръководи до застъпването на Радев и да ги 'пусне" тогава да си действуват.НО всички : и Радев, и НИнова дължат на Борисов голяма благодарност, че той е в ОКОТО на БУРЯТА!!!( а можеше да каже- аз съм в оставка.)БРАВО на БОРИСОВ! И благодарност!

9

М, да ...

преди 7 години

Никоя религия не поощрява самоубийството обаче в политиката властта е такъв фетиш-----------------Та това, моля, е Саможертва не е самоубииство, което пък е философия на саморайте/войните /РБ не са таквиз! :)пп. д-р Менгеле, пардон Москов е типичен раформатор! :)) Анастезирал се сам с дрогата!

8

Анонимен

преди 7 години

Седесарите са такива оттрепки, защото навремето дори и комунистите не ги вземаха в партията си. Щото дори и те имаха критерии. Ама тези за нищо не ставаха.

7

СДС

преди 7 години

Когато гласувах за СДС---от самото начало---никога не съм смятал ,че могат да паднат толкова ниско! Падението започнато с Костов, достигна невиждани висоти с Лукарски. Започвам да се срамувам от абревеатурата СДС. Както Костов , като агент на КГБ, успя на напарви така ,е хората да се съмняват в демокрацията, така и Лукарски или по -точно Лукавия, ще постигна целта си --да забравим за СДС. Тъжно е, но няма честен лидер в БГ.

6

Анонимен

преди 7 години

Или самоубиват пак става

5

Анонимен

преди 7 години

Какво чакат тогава да се самоубесят щом са готови?

4

Анонимен

преди 7 години

Инджев тоя път си прав като никога..Да се вливат в Герб да се гушкат с Боко, изобщо да спрат да шикълкавят като до сега, а да се покажат такива, каквито са.

3

Анонимен

преди 7 години

щуротии.рб и герб са политически трупове

2

Анонимен

преди 7 години

Нищо, бе, нека направят служебно правителство с премиер Баце Банкянски! Като встъпи в длъжност новият президент през януари ще ги уволни.

1

Nadia Nikolova

преди 7 години

Ще има да взимате...Инджев излагаш се,а аз те харесвах!