32

Анонимен

преди 7 години

smeshici.

31

Магьосници

преди 7 години

Как за десет 10 дни, начертахте проект, взех те строителни разрешения и целия набор от документи около 50 различни печата, няколко стотин подписа и като цяло целия куп от разрешителни?! Вече щели и договор да подписват?!!!!! *** схемаджиите

30

Ядосан

преди 7 години

Напишете в Гугъл - БРУТАЛНА ИЗМАМА! ВИЖТЕ КАК ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА И КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА НАГЛО ИЗЛЪГАХА ЗА ОТПУСНАТИТЕ 20 МИЛИОНА ЗА ХИТРИНО! Е, НЯМА ТАКИВА ИЗМАМНИЦИ!

29

чужденеца

преди 7 години

20+10000000+смс. Кампанията доста парички.Това село трябва в град да се превърне за чудо и приказ,разбира се ако ГЕРБЕРИТЕ не приберат90% от всичко.

28

Анонимен

преди 7 години

Има сглобяеми къщи за по 30 хиляди евро, с гранация от 50 години. 30 къщи по 30 хилки са 900 хиляди евро. Да ги кажем 2 милиона лева. Ако другото се даде за инфраструктура, то тогава кражбата ще е с големите порции.

27

Българина

преди 7 години

Като стана дума за дпс община и ек се намеси, което показва кой подклажда сепаратизма и етническите партии, евро безценностите включват изкореняване на християнството и заместването му с исляма

26

Щирлиц

преди 7 години

Колкото помогнахте на удавените и наводнените,толкова и тук ще помогнете...

25

Анонимен

преди 7 години

За 30 къщи 20 милиона европейски + още 10 милиона български... То това трябва да са били сараи, а не бараките от село дето ги знаем всички какви са. За пътищата ок, но за ВиК малко не го схващам. Тука пак усещам че ще има едно източване на средства и накрая хората ще живеят във форгони.

24

Анонимен

преди 7 години

Фирми на ГЕРБ ще грабят в Хитрино. За нещо, което струва 1000-2000 лева, на фирмата на ГЕРБ ще се платят примерно 100 хиляди лева.

23

Анонимен

преди 7 години

При тези размери на крадене на около 99% от средствата, от примерно 100 милиона лева за Хитрино, мафията около ГЕРБ ще присвои 99 милиона и май само един милион наистина ще е за Хитрино.

22

До прокуртуркта-а

преди 7 години

Сега прокуратурката трябва да гледка колко от тези парички ще отидат у фирмички любими на ге-е-рб...

21

FBI

преди 7 години

Докато стигнат парите до Хитрино вече в София са откраднали половината

20

песимист до 16

преди 7 години

2 млн? Голям оптимист си, голямото крадене тепърва предстои.

19

смеещ се

преди 7 години

Абе Николова, работното време не ти ли свърши? Нямаш ли съпруг, деца, семейство ? Или тишина в спалнята ? Всъщност ти изобщо жена ли си ? :)

18

Анонимен

преди 7 години

Нема Наде,нема да се бъркаме............парите са при Премиеро.

17

Nadia Nikolova

преди 7 години

А вие червени другари няма ли да се бръкнете с някой лев от откраднатото?Нали сте радетели на доброто и сте сред най-големите филантропи?

16

Така е

преди 7 години

До Тези които откраднат Корумпаните *** отново напират да вземат властта , че много огладняха.

15

Андрешко

преди 7 години

Да се помисли за разрушените къщи в близост до ж.п.линията,да не се строят отново,а да се строи на нови парцели отдалечени от ж.п.линията.

14

Анонимен

преди 7 години

Снощи гледах един клип , където тестваха ХАМЪР, дали ще издържи 3 кг експлозив, поставен под задната броня.Кола остана цяла, но под нея имаше огромна дупка, в която беше пропаднало задната гума, където е бил есплозива. Гумата също се беше спукала.

13

Анонимен

преди 7 години

Дай боже от тези 20 млн. до хора да поне стигне 2 млн.