189

Бау

преди 7 години

Е, Мехмед ли е, а? :D Жалки смееееее!!!

188

Рашист

преди 7 години

Турците подскочиха. Българска работа ала бала. А тоя сто процента носи звучното име я Мехмет я Мустафа я Амет. Ае у лево.

187

българин

преди 7 години

Християнин, българин никога няма да направи това! Останалите "българи" - винаги са готови да го направят. Ако не ги възпира нещо, странично, те атакуват, защото е жена и не е тяхна. Тяхната я бият на спокойствие в къщи.

186

Исмаил

преди 7 години

щом видях видеото бях сигурен че е българска работа..

185

българска слава

преди 7 години

напишете в (гоогле) Google-българин!!!Фалшификатор 1 на долари бил българинът Тодор КривналиевОтвъд Океана нашенецът бил ортак и на Ал Капоне

184

българска слава

преди 7 години

На 2 март 1978 г. водеща новина във всички информационни агенции е чудовищната кражба на тленните останки на Чарли Чаплин. Великият комик е погребан в Швейцария два месеца преди престъплението. поляк Роман Вардас, а другият *** Ганчев - българин на 38. И двамата работят като моторни механици в страната на часовниците и кравите Милка. Да похитиш тленните останки на славен покойник, за да искаш откуп от роднините му, е отвратителна идея, а пък участието на наш сънародник в изравянето на тялото на Чарли Чаплин я прави един от най-срамните български куриози през изминалия век. Фалшификатор 1 н

183

ей бе де!

преди 7 години

Все ни пишат на всяка манджа меродия!После с десетилетия се оправдаваме че нямаме сестра!"Мъжът не живее в Берлин, не е ясно къде е адресната му регистрация." *** е българтин?!?!?аре у лево с тия еврогейщини! като се твърди нещо по медиите ако няма доказателства си чиста жълта преса!

182

Анонимен

преди 7 години

ПАК ЛИ БЪЛГАРИТЕ ? ИЗВЕСТНИ СМЕ В ЕВРОПА С АВТОДЖАМБАЗИТЕ И ПРОСТИТУТКИТЕ СИ А СЕГА И С ПОБОЙ НАД БЕЗЗАЩИТНА ЖЕНА !!!СРАМ И ПОЗОР !!!

181

българка

преди 7 години

Кажи му циганейшен и го остави.Нека сам си *** главата и да мисли , мисли докато се научи да чете и пише на БЪЛГАРСКИ

180

Анонимен

преди 7 години

По-долу някакъв издислафец се изживява като птица и описва племето си...Благодарим, но ние си ви знаем що за стока сте. Яжте си локума от овча лой и не се навирайте между хората.

179

Анонимен

преди 7 години

И какво се очаква да направи този българин?! Гледа някакви талибани ритат някаква жена. Какво се очаква? Да скача да се бие ли?! Всичките до един вадят ножове. В Талибания така са научени.

178

Анонимен

преди 7 години

Предполагам, че тия на входа на подлеза са искали нещо от нея, и тя им е казала да го... или нещо подобно. Да прегледат камерите там. И тръгват след нея и я ритат. За мен е това. Случаите на сексуално посегателсво зачестиха много в Германия, и тия са помислили, че и те могат да намажат.

177

Анонимен

преди 7 години

Ами да от тези Георгита Петранки Иванки Християни какво добро да видиш страхливци

176

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Тези независимо от произхода си са пълни О'ТРЕПКИ. Защото жена не се удря, независимо и от нейния произход (освен ако не ти застрашава живота пряко), но така като гледам жената не е застрашила на никой живота, за да удря тая от'репка. Тия ми приличат на турци, но все тая..... Нормалните и истински християнски мъже никога не си позволяват да удрят жена. Докато мю(юлманите при тях е всекидневна практика да удрят, бият и убиват жените.....

175

Анонимен

преди 7 години

Да заповядат в БГ и да видят,че тук ден през ден стават побоища,къде на автомобилен път,къде в дискотека и около,заведения,частни домове по време на битови обири,каквито се правят също ден през ден,че и изнасилвания и то на стари хора и завършват с убийство често...Нас ли ще уплашат с този единичен случай в Германия?!А този българин е просто свикнал в родината си на безброй подобни случаи и вероятно приема ситуацията като често срещано явление и там!ВЪПРОСЪТ Е:КОЙ НИ ПОДРЕДИ ТАКА"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"?

174

Анонимен

преди 7 години

Издрислявци някакви...

173

Анонимен

преди 7 години

Абе ясно се вижда на видеото лицето на тоя дето я рита и е бяло и си прилича на българин.Пуснете си видеото.

172

Анонимен

преди 7 години

Ясно се вижда, че не са българи!!!

171

Makedonec

преди 7 години

Beter od afganistanski bezanec moze da bide samo bugarin!!!

170

Анонимен

преди 7 години

е да бе да, сега и тоя ли е от боята? Да, ама не. Я си вижте записа. Съвременният българин ако се мисли за светец, значи нещо се е объркал. Навсякъде е пълно с ***. Мен ме биха по времето на соца в центъра на София и никой не си мръдна пръста, хората се правеха, че не виждат. Та и сега, ако се пребива някой на улицата пак се правят , че не виждат. Защото сте живели в кломунизъм и сте смачкани. Малко ли хора бяха пребити от българи? И какво? Обаче там е Германия и хората не търпят ***.