37

анонимен

преди 7 години

гробокопачите на сьвременна бьлгария се готвят за властта костов потрива доволнорьце

36

десен избирател

преди 7 години

На изборите няма да гласувам със сигурност за ГЕРБ - ами откъде да знам , че Борисов няма пак да подаде оставка за пореден път ??? Той явно като усети дебелия хвърля бялата кърпа и се предава !!! За Реформаторите - и за тях няма да гласувам - за кокала са готови на всичко , за да го гризкат !!! Евентуално за ДСБ - поне Кънев е почтен и принципен - можеше да е министър ,но не пожела , а направи други такива - Лукарски ,Ненчев ,Москов

35

Скандал

преди 7 години

Този така наречен пРезидент си остава неадекватен до последно,дава мандат на някакви хора без да бъдат упълномощени от парламентарната си група,ако това не е кражба на мандат какво е!?

34

Анонимен

преди 7 години

захапали са здраво кокала и не го пускат та по този повод един приятел кучкар ми казва при бойните кучета ако захапат някой колкото и да го удряш не пуска единсвеният начин да пусне е да му бръкнеш в *** със средният пръст тогава достойнсвото му е толкова наранено че пуска и се скрива от срам но ми се струва че тази рецепта няма да помогне на нашите политици защото те за разлика от кьопека нямат срам и достойнство

33

Анонимен

преди 7 години

До АндрешкоТези смешници не могат да оправят собствения си блокТака е, Баце осигури саниране на толкова мързеливи собственици на блокове та на тези ли няма да оправи физиономиите.

32

Баче

преди 7 години

Реформаторския блок не е умрял , просто не се е къпал и така си мирише.

31

Анонимен

преди 7 години

Така наречените от кол и въже бивши крадци на държавата ,съм сигурен че при нови избори няма да имат и 2 % ...:)

30

крадци

преди 7 години

Много хора не разбраха ,защо тоя човечец прескочи много по големи партии като на Марешки и Каракачанов и скочи при Кунева,явно пак продължава вечното 27 годишно хоро.

29

десен фосил

преди 7 години

Е тия вече окончателно минават в историята ! То бива слагачество, то бива натегачество, ама чак пък толкоз ! Абе *** - не разбрахте ли, че Народа не ви ще ...

28

Анонимен

преди 7 години

КОЙ ГО ЗНАЕ БОРИСОВ - ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ СИГУРНО ЩЕ ПРИЕМЕ МАНДАТ НА МЪНИЧКАТА ФОРМАЦИЙКА С 12 ДЕПУТАТЧЕТА.

27

Анонимен

преди 7 години

Тия крадливи *** никой не ги иска! Защо не са наясно с тоя факт????

26

П.Петров

преди 7 години

Да се опитват РБ да правят ново правителство с ГЕРБ, БСП или ДПС никаква реклама не е, дори напротив! Новите избори са неизбежни. Идеята е РБ хубаво да се доомаскарят самички, за да не се пречкат, а на тяхно място да влезе някой нов "спасител" като Марешки примерно. Важното е да държат "златния пръст" или поне да могат да го купят.

25

Анонимен

преди 7 години

Деформаторите ще деформират всичко.И те са комунисти до мозъка на костите си.

24

маде ин Булгари

преди 7 години

Автентична десница няма! Има генетично сгрешени политически порноактьори!

23

АНОНИМ

преди 7 години

До Срам нямате брей !зимните овци се приготвят да спят

22

Андрешко

преди 7 години

Тези смешници не могат да оправят собствения си блок,а се наемат да оправят България...

21

БАБА КУНА

преди 7 години

КЕНЕВИЦА, ЛУКАРСКИ И СИЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАДЪРЖАТ КОКАЛА В АЛЧНИТЕ СИ УСТА, НО ХАБЕР СИ НЯМАТ КАКЪВ НАРОДЕН ШУТ ГИ ЧАКА.

20

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Ша го...бъде,ша го бъде.Кога цъффнат налъмите,или на върба,в сряда.Боко само да...подкрепя,а...друг да управлява а той да гледа,е...политически нонсен и виц на...столетието.

19

Анонимен

преди 7 години

Алчни некадърници, ей!

18

До 16ти!

преди 7 години

Абсолютно си прав.Удължават мандата на тиквата. Иначе казано,опитват се да правят нов бар дак със старите ку рви-без извинение.Да слагаш на стар ке *** нова врата,просто е безмислено.Събитията трябва да следват естествения си ход.ДЕформаторите чакат ГЕРБ да им посочи отново премиер.Поредната катастрофа.Да се насрочат нови избори и...каквото народът каже или/както Цветанов преброи бюлетините/.Това сатанинско коти ло трябва безвъзвратно да бъде изринато иначе се въртим в омагьосан кръг!!!!!!!!!!!!