23

Ани

преди 7 години

Действията им са безотговорни. И двете не ми харесваха. Просто много пропаганда.Една жена като започне да гледа котки, а не деца, явно има недъзи. Избива недъзите с политика и белята е готова. По-добре да гледат котки.

22

реконтраадмирал

преди 7 години

Жените първо ни рекетират със секса си, а след това с децата си.

21

Хм

преди 7 години

До Анонимен"Дилма беше свестен президент,Хилъри лузър"Идеята ми беше,че като за Бразилия Д.Русев беше добре-трески за дялане много,ама става.Докато новата Баба Яга не се вписваше в никакви човешки критерии.

20

Майн Фюрер

преди 7 години

Жена имаща куче вместо дете е небългарка , неспособна да върти къща.Жена имаща куче и животни вместо къща и мъж е неспособна да изгради дом и семейство Жена имаща куче на този свят има ролята на самотен разводач на кучета до края на живота.

19

Прос Селендур

преди 7 години

заради жената сме изгонени от Рая...а и кутията на Пандора кой я отвори...

18

Прос Селендур

преди 7 години

светът е мъжки и Бог е създал жената за да прави компания на Адам и който не е съгласен с това значи върви срещу волята на Бог а който върви срещу волята на Бог далече не стига...

17

Анонимен

преди 7 години

До Хмдилма беше свестен президент, хилъри лузър

16

До 17

преди 7 години

Жената трябва да е образована за да може да възпитава децата си.Тези които нямат деца и гледат котки се наемат да се занимават с политика.То си е вид извратеност подобна на мъжете с меки китки които искат всички да ги видят и чуят.

15

Ани

преди 7 години

Така става. Кон за кокошка.Аз затова не бих гласувала за партията на ******* Г

14

Анонимен

преди 7 години

Не е природата на жената да е водач и ръководител, това са природни закони които не могат да се променят. Жената е създадена за да е майка, а не да се занимава с кариера, политика, наука и други неприсъщи за нея дейности, това е пагубно за цялото човечество.

13

Хм

преди 7 години

Иронията е,че Д.Русеф бе свалена от другата лузърка тая година-Х.Клинтън!Иначе Дилма е точно толкова корумпирана,колкото и проамериканските и опоненти....Като за Бразилия-нормално.

12

Анонимен

преди 7 години

Как няма да е трудна, като не им е мястото там. Умните жени в действителност командват света, ама не и като се наврат в мръсни политически игри. Няма нищо по-грозно от окаляна в политиката жена/справка - Меркел/, а е и недостойно нежни , крехки и приятни създания да си цапат ръцете с такива неща. Умна се оказа например съпругата на Роската Плевнелиев, та овреме се усети да не влезе в кюпа.

11

Чърчил

преди 7 години

най после една хубава статия с много хубави новини и констатаций...забелязъл съм че когато на жените им спре мензиса почват да си мислят че разбират от политика...

10

Шопо

преди 7 години

Kрайно време е женурлята да си бъркат манджите и да оставят политиката на хората...

9

Анонимен

преди 7 години

Не беше естествено. Помогнаха й онези зад голямата локва. Завиждаха й.

8

констататор

преди 7 години

Вече започваме да си берем плодовете на това, че в противоположност на Божиите наставления, допускаме да ни управляват жени, геЮве, друговерци, другородци, престъпници...

7

Анонимен

преди 7 години

хилъри клинтън никога не е била лидер на нищо

6

Анонимен

преди 7 години

Мястото на Кукуневици, Могериници и Сталини е на инструмента на Роко Сифреди. Теоритично той може да ги обработи, въпросът е че те и за това не стават.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До РавносметкатаКолега, тук все пак става въпрос за жени. Цецка Цачева е под въпрос ! :)

4

Равносметката:

преди 7 години

Пропуснали сте провалът на Цачка Цачева, на която социологическите агенции даваха преднина от 10% пред генерал Радев, а тя загуби с 20% на балотажа !