8

нови издания

преди 7 години

ЗА ДЕФОРМАТОРИТЕ ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА АГОНИЯ , СЛЕД ТОВА СМЪРТА Е ГАРАНТИРАНА!

7

Анонимен

преди 7 години

А кой ще състави правителство след предсрочни избори?

6

Анонимен

преди 7 години

Господа социолози и политолози, стабилността на държавата е по-важна от която и да е партия.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Всяка партия, в която са и хора от СДС от периода 1989-2001, е обречена още в зародиш. Всеки минал през СДС в този период е увреден и хората доста бързо осъзнават, че всичко е рожба на БСП-БКП.

4

независим

преди 7 години

Ако с избори се решаваше кой да управлява и кой да е президент, то те щяха да бъдат забранени със закон. Някой вярва ли на резултати от избори /сравнете резултатите от последните два и какво "ново" очаквате/

3

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ ПРАВЯТ НОВА КОКАЛИЦИЯ, ЧЕ ВЛАСТТА Е СЛАДКО НЕШО, Я ВЛЯЗАТ ВЕЧЕ, Я НЕ.

2

БЪЛГАРЧЕ

преди 7 години

Жаждата за власт, чрез която да крадеш е основния мотив на РБ, та погледнете колко министри и зам.министри от РБ ще си отидат ако не се състави правителство.Само за последния месец точно г-н Лукарски е сключил договори с електронни медии само за 1,3 милиона лева.Те на това аз му викам кражба посред бял ден.Тези са по-лакоми и зли и от ГРОБАРИТЕ бре.

1

Анонимен

преди 7 години

Всяка партия, в която са и хора от СДС от периода 1989-2001, е обречена още в зародиш. Всеки минал през СДС в този период е увреден и хората доста бързо се ориентират и го отхвърлят. Така наречения реформаторски блок е последния опит на забогатялите от грабежа по времето на Синия период на България, да останат във властта. В този смисъл агонията не е от 2 години, а е от 2001-ва година, когато след "успешното" управление на СДС-Иван Костов, народа изрита СДС в десета глуха.